Boka bana
Bli medlem

Extraträning Dag HT19

Anmälan stängd

Extraträning Dag är i grunden till för dig som är senior och redan är anmäld till en träningsgrupp men vill ha lite extra träning på dagtid. Eftersom ett dagtidspass inte passar lika många, då många arbetar på dagtid, kommer det att bli färre anmälningar till denna träning och även risk för en större nivåskillnad i anmälningarna. Om en anmälan mot förmodan inte skulle passa ihop med övriga, sätter vi självklart tillbaka pengarna för anmälan.

Sista anmälningsdag är 28/8.

Gruppen tränar 15 veckor, 9/9 – 20/12.

Träningstider och grupp

Följande tider finns idag:

Herrar
Torsdag 15.00-17.00
Fredag 15.00-17.00

Damer
Fredag 07.00-09.00

Grupper

Grupper dam

 • Extraträning Dag Dam Blå
  Onsdag 07.00-09.00
  Tränare: Carl Petersson (sept-okt)
  Deltagare:
  Anna-Karin Hermansson
  Emma Ling
  Jenny Sjöberg
  Maria Andersson
  Sara Qvennerstedt
  Zandra Gabrielsson
 • Extraträning Dag Dam Grön
  Onsdag 07.00-09.00
  Tränare: Finn Alden-Joyce
  Deltagare:
  Elisa Niederhaus
  Ella Simmons
  Karin Backström
  Malin Bergholm
 • Extraträning Dag Dam Röd
  Fredag 07.00-09.00
  Tränare: Finn Alden-Joyce
  Deltagare:
  Ella Näslund
  Ina Hüttenbdrger
  Jenny Trilik
  Karin Backström
  Louise Månesköld
  Malin Bergholm
  Natalie Moberg
  Victoria Sahlberg

Pris och förmåner

Extraträningen kostar 1100 kr om du kör ett pass per vecka och 2000 kr om du kör två pass per vecka. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Medlemsavgiften per år är 400 kr för seniorer och 200 kr för juniorer (halva priset för dig som ansluter efter halva året passerat). Medlemskapet gäller 2019.

Tips! Om du väljer Medlemsavgift via Autogiro, så dras medlemsavgiften automatiskt varje år. För att göra detta, fyll i formuläret för Medlemskap via Autogiro.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen eller anmäl dig till Medlemskap – Autogiro via formuläret här: Medlemskap via Autogiro.

Det finns fyra betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Autogiro
Med autogiro har du möjlighet att dela upp träningsavgiften på 4 tillfällen (HT) eller 5 tillfällen (VT). Första dragningen sker i sker början av första månaden (september/januari) och sedan resterande dragningar i slutet av månaderna september till och med november (HT) och januari till och med april (VT). Notera att det kommer att ske två dragningar i september/januari månad. Om du vill betala träningsavgiften via autogiro ska du fylla i formuläret Autogiroanmälan Träningsgrupper. Vill du även betala medlemskapet via autogiro (dvs. autodragning varje år) fyller du i detta formulär: Autogiroanmälan Medlemskap. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med under ”övrigt” i formuläret.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. OBS! Använder du appen utfärdad av Friskvårdskuponger, skicka ett mejl till info@gbcbeach.com i god tid före sista anmälan för vidare instruktioner. Medlemsavgiften kan ej betalas med friskvårdskuponger. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuellt viktiga kommentarer så som partner skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 28/8

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd