Boka bana
Bli medlem

Elit Sommar

Anmälan stängd

Denna grupp är endast till för kvalificerade spelare som har hög ambition med sin träning och siktar på att spela Swedish Beach Tour. Under sommaren kommer det att bli 1 Elitgrupp på både dam- och herrsidan. Spelare som tas ut till dessa grupper kommer att licensieras för GBC och kommer att spela för GBC under 2016. Sista anmälningsdag är 25/5.

Uttagningen av grupperna sköts av styrelse, elittränare och personal. Spelare som under våren har varit med i våra Elitgrupper kommer att prioriteras vid denna uttagning. Grupperna kommer även att prioriteras mycket högt när det gäller tränartillsättning, klubbens ambition är att våra bästa tränare ska driva grupperna framåt.

Elit Herr
* 8-10 spelare med WT-ambition
* 2-4 beachpass/vecka (Måndag 09.30-11.30, Måndag 16.30-18.00/18.00-19.30, Tisdag 18.00-19.30, Onsdag 16.30-18.00)
* Tränaruppdrag ca 1-2,5 h/vecka (beroende på antal i gruppen och antal träningspass)
* Start: 13/6 , Sista träningen: 24/8
* OBS! Träningsuppehåll för SM-veckan v. 31

Elit Dam
* 6-8 spelare
* 1 beachpass/vecka (Tisdag 18.00-19.30/19.30-21.00)
* Tränaruppdrag ca 6 h för hela sommaren
* Start: 13/6 , Sista träningen: 24/8
* OBS! Träningsuppehåll för SM-veckan v. 31

Uttagningen av grupperna kommer att ske omedelbart efter sista anmälan, så se till att anmäla dig i tid! Anmälan är bindande, om du är osäker på om du kan vara med i sommar hör i så fall av dig till oss i samband med din anmälan på info@gbcbeach.com.

Du skickar dina tränarönskemål till johan@gbcbeach.com.

Grupperna är nu klara, grupper och tider hittar nu under ”Grupper Dam” och Grupper Herr”.

Grupper

Grupper herr

 • Elit Herr
  Måndag 09.30-11.30
  Tränare: Klaus Araujo
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Johan Rininsland
  Tisdag 18.00-19.30
  Tränare: Johan Rininsland
  Deltagare:
  Adam Nilsson
  Alexander Annerstedt
  Alexander Herrmann
  Christoffer Lewin
  Josef Buskhe
  Linus Frantzich
  Martin Appelgren
  Simon Boman
  Tobias Helbig
  Viktor Nyström
  Wilhelm Fors
  Renan Andrew
  Jakob Gustavsson

  Olika konstellationer tränar olika dagar/tider, se speciellt schema.

Grupper dam

 • Elit Dam
  Tisdag 19.30-21.00
  Tränare: Martin Appelgren
  Deltagare:
  Caroline Alderblad
  Fanny Lindström
  Josefine Tivefalth
  Malin Linde
  Maria Hedgärde
  Talar Kirkor

Priser och förmåner

Pris och förmåner Elit
Anmälan till gruppen Elit kostar inget. Du som blir uttagen till Elit Herr/Dam betalar alltså ingenting för din träning, men i gengäld måste du vara tränare för klubben ett visst antal timmar under sommaren. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 400 kr i medlemsavgift (200 kr om du är junior). Medlemskapet gäller hela år 2016. 

Skicka dina tränarönskemål till johan@gbcbeach.com. Då alla deltagare kommer att vara tränare ser vi det som ett krav att gå de tränarutbildningarna som klubben är värd för, åtminstone upp till och med Steg 2. Steg 3 är rekommenderad men inget krav.

Förmåner Elit Herr/Dam
* Gratis gymkort på Beach Fitness under sommaren
* Gratis spel på vardagar innan 17.00
* Spelare som tas ut till dessa grupper har möjlighet att få träningsbidrag och andra ersättningar från GBC:s elitbudget.

Regler och övrigt

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på ww.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen.

Anmälan och betalning

Att anmäla sig till Elit kostar ingenting. För att anmäla dig till träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna Medlemskap”).

Sista anmälan till Elit är 25/5. Uttagningen av grupperna kommer att ske omedelbart efter sista anmälan, så se till att anmäla dig i tid! Anmälan är bindande, om du är osäker på om du kan vara med i sommar hör i så fall av dig till oss i samband med din anmälan på info@gbcbeach.com.

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd