Boka bana
Bli medlem

Bli funktionär!

Mellan den 15-17  juli återvänder Swedish Beach Tour till Beach Center. Vi goa GBC:are kommer tillsammans hjälpas åt för att skapa ett riktigt häftigt tour-stopp med mycket skoj.

Vår utomhusanläggning Rivieran skall byggas om till ett eventområde med läktare, center court, dj/speaker-tält och sponsorby för tre dagars intensivt tävlande med förhoppningsvis mycket publik.

I första skedet tar vi in intresseanmälningar kring NÄR ni helst vill vara funktionärer (se nedan). Vi kommer jobba i team, alla får fika, utbildning samt vara med på kick-off med lott-turnering som vi arrangerar innan SBT.  För varje pass du gör (5-6h) får man lunch/mat-biljett för samma dag. Fri entré på beachfesten inkl. middag för alla som gör totalt minst två pass.

Vi kommer bjuda in alla anmälda funktionärer till kick-off i samband med Onsdagsgrillen den 6:e juli. Då blir det lite information och sedan lott-turnering och burgare (självklart står GBC för detta).

Föreningen är dess medlemmar och vi hoppas, tror och jobbar för att det ska bli sjukt kul att vara funktionär under GBC:s SBT-event!

Har ni frågor kan ni gärna kontakta funktionärsansvarig Max Callenberg på 0768690976 eller maila till maxcallenberg@gmail.com . Det går även bra att kontakta projektledare Johan Fagerström på johan@gbcbeach.com.

Bästa hälsningar / Projektgruppen SBT Göteborg 2016.