Boka bana
Bli medlem

Swedish Beach Tour 2016

Header hemsida33-01Den 15-17 juli arrangerar GBC för andra året i rad Swedish Beach Tour på Beach Center. Sverige-eliten kommer vara på plats, sponsorer likaså. Swedish Beach Tour är den högsta tävlingsnivån för beachvolley i Sverige. För mer info: www.swedishbeachtour.se 

För att vi ska lyckas med detta krävs det att hela GBC sluter upp och att vi gör detta TILLSAMMANS. Kan och vill du hjälpa till för att vi ska få till ett så bra tour-stopp som möjligt? Se då till vänster för mer info och anmälan för att vara funktionär av något slag. Exempelvis kan man agera publikvärd, bollrullare eller sitta i sekretariat. 

Vi söker även dig som vill ställa upp som domare. Förstedomar-roll kräver hyfsat lång erfarenhet av beachvolleyboll och helst spel på hög nivå. För andredomar-roll krävs liknande erfarenhet.

Hör av dig till johan@gbcbeach.com om du kan tänka dig att vara domare.

Känner du dig träffad eller känner du till ett företag som skulle vilja vara med under sommarens actionfyllda event där Sveriges bästa beachvolleyspelare är på plats? Hör isåfall av dig till Johan Fagerström på johan@gbcbeach.com alternativt på tfn 0733281900.

Varmt välkomna till Swedish Beach Tour Göteborg, 15-17 juli på Beach Center!