Boka bana
Bli medlem

Swedish Beach Tour – Sökes: Publikansvarig, domare & SPONSORER!

Som ni förhoppningsvis känner till vid det här laget kommer vi arrangera Swedish Beach Tour 10:e – 12:e juli. Vi kommer behöva många taggade personer som vill hjälpa till men även sponsorer. Vi kommer snart släppa info om hur man anmäler sig till att vara funktionär (räkna med att du kommer behövas!)…

Till projektgruppen för SBT Göteborg söker vi nu:
Publik/promotionansvarig. Kommer framförallt vara jobb under vecka 27 och ännu mer under vecka 28. Du ansvarar för promotion, publikvärdar och entrévärdar. Är du utåtriktad, positiv och klarar att delegera uppgifter på andra så är det troligtvis dig vi söker.

Vi söker även dig som vill ställa upp som domare. Förstedomar-roll kräver distriktsutbildning. För andredomar-rollen räcker hyfsat lång erfarenhet av beachvolleyboll.

I sponsorväg (barter) söker vi följande:
– Massör.
– Blommor / blomsterhandel.
– Tält / partytält.
– Mataffär el. liknande som kan sponsra med fika / varukorgar.
– Finns förstås mängder av andra barteravtal som kan vara intressanta och självklart är ekonomisk sponsring i högsta grad intressant med.

Känner du dig träffad eller har du någon kontakt som skulle vilja vara med på vårt grymma event där Sveriges bästa beachvolleyspelare är på plats? Eller har du någon fundering? Hör isåfall av dig till Johan Fagerström på johan@gbcbeach.com alternativt på tfn 0733281900.