Boka bana
Bli medlem

Arkiv för februari, 2020

Startlista Open Svart 29/2

Nu är startlistan för lördagens Open Svart publicerad i profixio.

Det finns plats för ytterligare två lag i herrklassen.
För efteranmälan mejla till info@gbcbeach.com senast fredag 12.00.

TILL STARTLISTAN

Kör hårt!

 

Startlista Rookie Cup 22/2

Nu är startlistan för lördagens kommande Rookie Cup publicerad i profixio.

Information om turneringen kommer skickas ut på mejl till resp. lagledare innan lördag.
Under startlistorna ligger även de 4 filer med information som deltagarna bör läsa igenom innan turneringsstart.

TILL STARTLISTAN

Lycka till!

GBC

Skapa unik mailadress för sina barns inlogg

Hur man byter mailadress så att ens barns mail kommer till din mailadress och man slipper skapa mailadresser som man inte använder.
Min mail är peter.appelgren@gbcbeach.com skulle jag vilja skapa en unik adress men att mailen fortfarande går till mig lägger jag till ett + innan @ t.ex. peter.appelgren+BarnetsNamn@gbcbeach.com. Då kommer alla mailen till peter.appelgren@gbcbeach.com men vårt system ser det som två olika mailadresser och då slipper ni kolla flera inkorgar samt att viktig information inte når ut.

Detta kan vi även ändra åt er om ni mailar till info@gbcbeach.com med följande info vem det gäller samt vilken mailadress ni vill byta till och personnumret för barnet. Det går att göra det själv, klicka in på länken https://beachcenter.brponline.se/#/login och ändra det själv under sin profil upp till höger när man loggat in. Tryck ditt namn upp till höger -> mina sidor -> profil -> ändra personuppgifter -> fyll i den nya mailen och sen ändra personuppgifter.

Förtydligande gällande bokning av GBC-tränare

Denna information gäller dig som brukar träna med GBC-tränare, lägger bokningarna eller själv är tränare.

När du bokar en GBC-träning måste denna bokning följa samma bokningsregler som vid en vanlig bokning. Dvs. om du bokar en GBC-träning på en bana som har ett 60-minuters intervall så måste även bokningen för GBC-träningen vara 60 minuter.

EXEMPEL: Du kan boka 2 x 60 minuter och har då möjlighet att boka in 60 minuter med GBC-tränare + egen träning de andra 60 minutrarna, alternativt att du bokar med GBC-tränare båda passen = 120 minuter.
Det går inte att boka GBC-tränare 90 min och egen träning de resterande 30 minutrarna. Detta bryter mot bokningsreglerna och gör det alldeles för krångligt för personalen att slå in i kassan.

Notera att vissa banor har bokning med 60 minuters-intervaller och vissa med 90 minuters-intervaller. Alltså – vill man boka GBC-tränare 60 eller 120 minuter så måste bokningen göras på 60-minuters banorna och vill man boka GBC-tränare 90 minuter så görs dessa på 90-minuters banorna.

Se nedan:

Tekniska problem med hemsidan

Vi har tillfälliga tekniska problem med hemsidan vilket resulterar i att det bla inte går att klicka på anmälningslänkar via vissa webbläsare. Alla våra turneringar som finns på hemsidan är öppna för anmälan så om du inte kommer vidare till anmälningssidan så prova något av följande;

  1. Testa i en annan webbläsare, på mobil eller dator.
  2. Om det är en rankinggrundande turnering så kan du gå via SVBFs Säsongskalender,
    Om det är en ickerankinggrundande turnering så kan du gå via denna sidan.

STARTLISTA OPEN GRÖN 8/2

Nu är startlistan för GBC Open Gröm 8/2 publicerad.

Det finns plats för ytterligare några lag på damsidan att efteranmäla sig.
Mejla då till info@gbcbeach.com senast fredag 12.00.

TILL STARTLISTAN

Lycka till!

/GBC