Boka bana
Bli medlem

Vill du bli en bättre tränare?


Typ: Utbildning
Plats: Se respektive utbildning
Datum: Se respektive utbildning

SISU IDROTTSUTBILDARNA har utbildningar för dig som är ledare och som vill utvecklas i din roll.

Som tränare är du en viktig del av vår verksamhet och du kan även göra skillnad för många människor. För att du ska känna dig trygg i din roll och känna att du gör ett bra jobb så kan det vara bra att utbilda dig så mycket som möjligt, inte enbart få praktisk erfarenhet. Nedan listar vi 3 olika utbildningar som SISU Idrottsutbildarna tagit fram. Den första är gratis och online så den är det bara att kasta sig in på! De två andra kan klubben hjälpa dig som tränare att bekosta om du är intresserad av att gå dessa. Är du en av våra fasta tränare eller vill ta dig an mer tränaransvar så kontakta info@gbcbeach.com så tittar vi på om vi kan hitta en lösning på att finansiera utbildningen.

För juniorer mellan 14-20 år finns en grundtränarutbildning för unga ledare, denna ligger separat under utbildningar här på hemsidan. Denna utbildning blir ofta fullbokad fort så vänta inte till sista sekund för att anmäla dig om du vill gå. Observera att det är kostnadsfritt om man går men det kommer en no show-avgift om man inte dyker upp på utbildningen.

Klicka på rubrikerna för att få mer info

INTRODUKTIONSUTBILDNING FÖR TRÄNARE

Introduktionsutbildningen är första steget in i idrotten för dig som tränare. Du får inblick i vad det innebär att vara tränare samt ett antal viktiga utgångspunkter i ledarskap och träning. Förhoppningsvis också en del kraft och extra pepp in i ditt viktiga uppdrag.

Vi rekommenderar att du som är eller vill bli tränare går igenom materialet i denna online-kurs.

GRUNDUTBILDNING FÖR TRÄNARE

För att göra grundutbildningen mer tillgänglig för dig som tränare består den av ett varierat lärande. Egna studier varvas med arbete på den digitala utbildningsplattformen och fysiska mötesplatser. Det skapar förutsättningar för dig att testa och överföra dina nyvunna kunskaper direkt in i din egen idrott och vardag som tränare i en förening. Och därefter åter reflektera in i utbildningen. Hela utbildningen omfattar cirka 25 lektionstimmar, varav 9 lektionstimmar är fysisk träff.

FORTSÄTTNINGSUTBILDNING FÖR TRÄNARE

Denna utbildning vänder sig till tränare som leder barn, ungdomar eller vuxna. Du ska fylla minst 16 år under året och ha gått Grundutbildning för tränare eller någon annan likvärdig grundutbildning. Efter denna utbildning ska du känna dig trygg som huvudtränare för en träningsgrupp.

 

Till anmälan