Boka bana
Bli medlem

Tränarutbildning Steg 1, 16/4


Typ: Tränarutbildning Steg 1
Plats: Beach Center i Kviberg
Datum: Lördag 16/4, kl. 10.00-19.00

Svenska Volleybollförbundet bjuder tillsammans med GBC in till Steg 1-utbildning i beachvolley.

Kursen har som mål att utveckla tränare, nya och redan verksamma, med tyngdpunkten på teknik och taktik. Även spelare som är intresserade av att fördjupa sig i spelets finesser är varmt välkomna.

Kursen innehåller bland annat följande:
• Teknik och taktik
• Ledarskap och träningsmetodik

Kursledare
Johan Rininsland

Kursavgift
1100 SEK, men de 5 först anmälda GBC-medlemmarna går gratis.
Svenska Volleybollförbundet fakturerar deltagaravgiften till deltagaren eller, efter överenskommelse till deltagarens förening.

Kontaktperson:
jeanette.jonsson@volleyboll.se

Sista anmälningsdag:
2016-04-10
OBS! Efter att ni skickat in anmälan kommer det ett bekräftelsemail till den angivna e-postdressen (ev med någon timmes fördröjning) så var noga med att fylla i korrekt e-postadress och dubbelkolla att du fått bekräftelsemailet, annars har inte anmälan gått igenom rätt. När du fått bekräftelsemejlet, vidarebefordra detta till info@gbcbeach.com, så skrivs du upp som anmäld på hemsidan.

Anmälda, som går gratis:
Michael Hellman
Ellen Hammarstedt
Alice Bogdanov
Josefine Söderström
P.g.a. nya bidragsregler kan vi dessvärre inte ta emot fler som går gratis på dessa kurser. Om det är fler än dessa 5 personer som vill gå kursen vid detta tillfälle så måste vi fakturera avgiften till dessa personer. Vi siktar på att skapa ytterligare ett tillfälle för Steg 1 om det finns ett större intresse för kursen.
Till anmälan