Boka bana
Bli medlem

Speakerkurs 19/3


Typ: Speakerkurs
Plats: Beach Center i Kviberg
Datum: Söndag 19/3, kl. 10.00-14.00

Nu är det dags för GBC:s första Speakerkurs! Ledare för kursen blir Alexander Herrmann som brinner för uppdraget som speaker och ska dela med sig av alla sina hemligheter kring hur man gör uppdraget roligt för både en själv och de som lyssnar.

Kursen kommer att bestå av både teori och praktik och kommer att ske ute i sanden. Ta med ombyte då kursen också innebär att du kommer att vara med och spela. Deltagarna kommer först att få en teorigenomgång och sedan kommer ni att praktisera speakeruppdraget på varandra, under tiden några av er spelar. Ungefär ett set var kommer man att få vara speaker och mellan seten så pratar man om hur det gick och vad man ska tänka på.

När och var? 
Söndag 19/3, kl. 10.00-14.00
Ipanema, bana 11

Vem?
Alla som är intresserade av att lära sig mer om att vara speaker och som framöver kan tänka sig att vara speaker på våra olika event så som Finalmatchen, Challengerfinaler och kanske till och med Nevza/CEV.

Kursledare
Alexander Herrmann

Anmälan
Anmälan sker via mejl till info@gbcbeach.com, gärna snarast men senast 12/3. Det finns plats för 10 deltagare och vi behöver bli minst 5 deltagare för att få ihop det med praktikdelen.

Anmälda:
Mats Samuelsson
Finn Alden-Joyce
Anneli Friborg
Jonatan Rosman
Håkan Sigfridsson