Boka bana
Bli medlem

Digitala föreläsningar med SISU


Typ: Föreläsning
Plats: Online
Datum: Måndag 13/4-Torsdag 16/4, kl 18-19/20

SISU bjuder på digitala föreläsningar!

Digital utbildningsvecka – allt är kostnadsfritt!
Från måndagen den 13 april till torsdagen den 16 april, mellan kl.18.00-19.00/20.00 erbjuder SISU digitala föreläsningar/utbildningar, en utbildning per kväll.

Anmälan till digitala föreläsningar vecka 16.

Måndag 13 april – ”Osynliga funktionsvariationer” Andreas Svensson
Andreas är ADHD-konsulent på Ågrenska utanför Göteborg och specialpedagog med lång erfarenhet. Ni får kunskap om neuropsykiatriska funktionsvariationer som ADHD och autism, men också om barn som inte har en diagnos men som ändå kan få svårt att hantera träningarna. Få hjälp med pedagogiska tips och upplägg.

Tisdag 14 april – ”Jämställdhet för en framgångsrik idrott” med Charlotte Axelsson
Charlotte är handledare i Försvarsmaktens utbildningskoncept i Jämställdhet, Genus och Ledarskap (JGL). Hon har även många års erfarenhet av jämställdhetsintegrerande ledarskap inom idrottsrörelsen.

Onsdag 15 april –  ”Physical literacy” med Ola Lindblom
Ola är utbildare i ledarskap och träningslära och jobbar även som personlig tränare. Ola kommer att prata om att rörelseförståelse är lika viktigt som att lära sig läsa, skriva och räkna. Hur stärker vi individer genom rörelseförståelse och bidrar till modiga individer som vågar och vill prova och genomföra fysiska aktiviteter hela livet.
Vad är Physical literacy – titta här: https://www.youtube.com/watch?v=Nj8FR9EPyak.

Torsdag 16 april – ”Mina tankar om idrottens framtida utveckling Kristina Landgren Carestam
Kristina har varit tränare för Sveriges dam- och herrlandslag i innebandy, tränare för Pixbo Wallenstams båda representationslag och har med sig VM-guld och SM-guld på både herr- och damsidan. Riktar sig bl a till alla i styrelsen + valberedningen + övriga som är nyfikna på Kristina som har varit en av dem som drivit jämställdhetsarbetet i Pixbo.

 

Till anmälan