Boka bana
Bli medlem

Ungdom 20/7

Turneringen har redan spelats

TURNERINGEN INSTÄLLD p.g.a. för få anmälda

Upplägg
Avprickning senast kl. 11.45. Lag som inte är på plats i tid kommer att strykas från turneringen. Vi rekommenderar er att vara på plats senast 15 minuter innan avprickning. Vi har plats för 12 flick- respektive pojklag i varje klass. Turneringen är öppen för alla som vill spela och för anmälan gäller först till kvarn, alltså de lag som anmäler sig först kommer med.

Förklaring av tävlingsklasser:
U19 = född 2001 eller senare
U16 = född 2004 eller senare

För att spela turneringar krävs tävlingslicens. Instruktioner för GBC:s medlemmar gällande aktivering av licensen finns här.

Vill du ha boende i samband med vår tävling? Ring 031-395 11 00 och använd kod ”BeachCenter” när du bokar ditt boende på Kviberg park hotell som ligger vägg i vägg med oss.

Kviberg Park & Conference

Startklass(er) och anmälan

 • Ungdom (U19 & U16) - Lördag 20/7

  Alla anmälningar går genom anmälningssystemet ”TX” . För att förenkla anmälan vid ungdomsturneringar tar vi även emot anmälningar via mejl till info@gbcbeach.com (för GBC:s medlemmar), och detta gäller främst våra yngre spelare som är nya på tävlingsfronten. Du som vet hur man anmäler sig via TX ska alltså använda anmälningslänken. Betalning av turneringen sker på plats på turneringsdagen. Se därför till att vara på plats i god tid!

  Har du frågor kring anmälan, mejla info@gbcbeach.com.

  Anmälan senast: 2019-07-17 (OBS! Senast 22.00)

  Pris: 100 kr/spelare (OBS! Betalning sker på plats!)

  TURNERINGEN INSTÄLLD p.g.a. för få anmälda

  Anmälda lag/resultat