Boka bana
Bli medlem

Rookie Cup 24/2

Turneringen har redan spelats

Rookie Cup är en turnering för dig som tycker Open Grön är lite för svår eller inte spelat tidigare och vill känna på det och lära dig hur det går till. Turneringen spelas helt utan rankingpoäng och syftet är att ha en lättare turnering än Open Grön samt få en mjukstart för dig som exempelvis tränar i någon av våra Nybörjargrupper. Turneringen kommer att spelas med både A- och B-slutspel för att alla ska få spela så mycket som möjligt, räkna därför med att få spela ett antal matcher även om ni förlorar i gruppspelet.

Avprickning senast kl. 13.15. Lag som inte är på plats i tid riskerar att strykas från turneringen. Vi rekommenderar er att vara på plats senast 15 minuter innan avprickning. Vi har plats för 12 dam- respektive herrlag. Turneringen är öppen för alla som vill spela men riktas framförallt till dig som inte tävlat tidigare. För anmälan gäller först till kvarn, alltså de lag som anmäler sig först kommer med.

Innan turneringen drar igång kommer vi att ha en samling där vi bland annat går igenom turneringsregler, hur man fyller i matchprotokoll och hur man dömer. Det blir helt enkelt en liten mini-utbildning i turneringsspelande. Efter detta kommer du vara mer än redo att ta dig an rankinggrundande turneringar!

Syftet är att nya/ovana spelare ska få lära sig turneringsregler och därför kommer lag utan ranking få förtur till denna turnering. Spelare får max ha 5 rankingpoäng (SVBF).

Startklass(er) och anmälan

Anmälan
Anmälan sker via mail till info@gbcbeach.com

Turneringen är begränsad till 12 lag per klass (dam/herr) och turneringen är till för GBC:s medlemmar. Först till kvarn!

Sista anmälan
Onsdag 21/2

Pris
300 kr/lag, betalning sker på plats.

 

Anmälda damlag:

1. Cecilia Hornö Eriksen / Hanna Leissner
2. Sandra Bothen / Maria Lindell
3. Linnéa Rodås / Madeleine Rodås
4. Lisa Christensen Lindgren / Minna Murvik
5. Kolbrun Egilsdottir / Nathalie Zvorc
6. Sina Ojstersek Mulitalo / Mikaela Jonsdotter
7. Hanna Jagersjö / Linnéa Eidering
8. Elisabeth Rettkowski / Maria Celovska
9. Anu Hessel / Christin Lundstedt

Anmälda herrlag:

1. Peter Frantzich / David Frantzich
2. Jonas Andersson / Karthikeyan Shanmugam
3. Anton Kowar / Jan Kowar
4. Niklas Johansson / Harry Pihl
5. Mikael Martin Österdahl / Carlos Martin Österdahl
6. Kenneth Ros / John Thunberg
7. Ragnar Englund / Anthony Daponte
8. Sandro Smuc / Karl Olofsson
9. Lukas Gustafsson / Markus Wrang