Boka bana
Bli medlem

Rookie Cup (Open Grön 5p) 22/2

Turneringen har redan spelats

Rookie Cup är en turnering för dig som inte vågat dig på att spela turneringar ännu, eller som gjort det men känt dig osäker på allt du skulle göra. Turneringens syfte är att ha en lättare turnering samt få en mjukstart för dig som exempelvis tränar i någon av våra Nybörjar- eller juniorgrupper. Ni kommer få instruktioner på hur man fyller i protokoll och annat som är bra att veta inför kommande tävlingar.

Upplägg
Avprickning senast kl. 13.15. Lag som inte är på plats i tid kommer att strykas från turneringen. Vi rekommenderar er att vara på plats senast 15 minuter innan avprickning. Vi har plats för 16 dam- respektive herrlag. Denna turnering är öppen för alla lag med max 5 entrypoäng och för anmälan gäller först till kvarn, alltså de lag som anmäler sig först kommer med.

Tävlingslicens
För att spela turneringar krävs tävlingslicens. För att vi ska aktivera din licens behöver du först ha löst ditt medlemskap för i år. Detta gör du här. Efter att du har betalat ditt medlemskap så fyller du i formuläret som finns länkat under TURNERINGAR, och här. När vi aktiverat din licens får du ett mail om att det är klart och då kan du anmäla dig till turneringar! 😀

Medlemsförmån

Info för medlemmar i GBC (OBS! Gäller ej Ungdomsturneringar):
Då betalningslösningen via Paypal gör det svårt att köra medlemspriser bjuder vi istället alla medlemmar på en vegetarisk maträtt och dricka till maten. Detta gäller medlemmar anmälda senast sista anmälningsdag kl. 23.59.

Har du allergier?
Numera är GBCs samtliga matlådor vegetariska, men har du några allergier mejla då till info@gbcbeach.com senast sista anmälningsdag kl. 23.59 så ordnar vi ett alternativ åt dig.

Är du medlem i GBC men licensierad för en annan klubb?
Mejla info@gbcbeach.com senast sista anmälan 23.59 om du vill ha mat då det inte framgår till restaurangpersonalen att du är medlem i GBC via anmälningslistan.

Regler och övrigt

Regler
Nedan finns länkar till förbundets tävlingsbestämmelser och de internationella reglerna för beachvolley.

Spelregler 2017-2020
Tävlingsbestämmelser 2020

Övrigt
Ta gärna med hänglås, vi har skåp för förvaring av saker.

Det finns enklare mat till försäljning i baren. Naturligtvis är kiosken öppen hela dagen.

Passa på att glida upp på andra våningen för en välförtjänt bastu efter färdigspelad turnering.

Startklass(er) och anmälan

  • Open Grön (Dam/Herr), lördag 22/2

    Anmälan sker via länken nedan och är giltig när betalningen är genomförd via Paypal. Om betalningen inte är gjord innan dagen för sista anmälan för turneringen riskerar ni att mista er plats i turneringen. (OBS! Då det är först till kvarn är det fortfarande tiden som står i anmälningslistan som gäller för att avgöra vilka som kommer med förutsatt att betalningen görs i tid. Vi går också på tid i en eventuell reservlista då turneringen blir full, alltså kan ett obetalt lag fortfarande komma med högst upp på reservlistan. Detta för att inte onödigt många lag ska ligga ute med pengar.)

    Sista anmälan: 2020-02-19 (OBS! Senast 22.00)

    Pris: 500 kr/lag

    Anmälda lag/resultat