Boka bana
Bli medlem

Rookie Cup 8/4

Turneringen har redan spelats

Rookie Cup är en turnering för dig som tycker Open Grön är lite för svår eller inte spelat tidigare och vill känna på det och lära dig hur det går till. Turneringen spelas helt utan rankingpoäng och syftet är att ha en lättare turnering än Grön samt få en mjukstart för dig som exempelvis tränar i någon av våra Nybörjargrupper. Turneringen kommer att spelas med både A- och B-slutspel för att alla ska få spela så mycket som möjligt, räkna därför med att få spela ett antal matcher även om ni förlorar i gruppspelet.

Avprickning senast kl. 17.45. Lag som inte är på plats i tid riskerar att strykas från turneringen. Vi rekommenderar er att vara på plats senast 15 minuter innan avprickning. Vi har plats för 12 dam- respektive herrlag. Turneringen är öppen för alla som vill spela men riktas framförallt till dig som inte tävlat tidigare. För anmälan gäller först till kvarn, alltså de lag som anmäler sig först kommer med.
Kl 17.45 kommer vi att ha en samling där vi bland annat går igenom turneringsregler, hur man fyller i matchprotokoll och hur man dömer.

Startklass(er) och anmälan

Anmälan
Anmälan sker via mail till alma.osmanovic@gbcbeach.com

Om du inte har hittat någon partner hjälper Alma gärna till, skicka ett mejl till ovanstående adress senast en veckan innan sista anmälan.

Turneringen är begränsad till 12 lag per klass (dam/herr). Först till kvarn!

Sista anmälan
Torsdag 31/3

Pris
200 kr/lag, betalning sker på plats.

OBS! Lista på anmälda lag kommer att finnas i receptionen från och med sista anmälan och då kan ni med fördel betala under veckan innan turneringen så blir det inte så lång kö på plats på fredagen.

Anmälda lag:

Damer
1. Dejana Skakic/Natasa Gavric

2. Diana Tran/Mia Kajsajuntti

3. Linda Oscarsson/Elin Malmstigen

4. Emelie Forsman/Elin Almroth

5. Malin Andersson/Charlotte Toshach

6. Alice Karlsson/Marit Olsson

7. Liselotte Östberg/Hanna Svedulf

8. Helena Olofsson/,Annika Hansson

9. Matilda Jonsson/Caroline Brolin

10. Johanna Andersson/Jenny Andersson

11. Sigrid Johansson/Linda Olsson

Herrar
1. Markus Boström/Jacob Lindahl

2.Jonas Nilsson/Gustav Karlsson

3. Per Westerlund /Stefan Johansson

4. Anton Thorell/Henrik Qvarford

5. Daniel Åkerlund/ Michaell Hellman