Boka bana
Bli medlem

Onsdagsgrill 29/6

Turneringen har redan spelats

Onsdagar under sommaren kör vi på med Onsdagsgrillen, där vi spelar turnering, grillar och umgås!

Upplägg

Anmälan görs på webben via anmälningsknappen nedan, senast 16.00 samma dag som turneringen spelas. Anmälan öppnar upp på torsdagen efter senast spelade Onsdagsgrill.

Avprickning är senast 17.45 och sedan spelar vi ca. 18.00-21.00. Runt kl. 19.00 startar grillen och vi bjuder på vegetariska burgare till alla deltagare i turneringen.

Turneringen spelas 2 mot 2 i ”lotturneringsstil”.  Alla är välkomna att anmäla sig och man anmäler sig en och en. Vi har plats för 40 spelare. Alla anmälningar lottas ihop i olika lag och med olika motstånd mellan spelomgångarna. Vi korar inte någon vinnare efter varje tävling utan man samlar poäng vid varje onsdagsgrill hela sommaren. Vid sista Onsdagsgrillen, som är 24/8, utser vi två totalsegrare, en dam och en herre.

Observera att detta upplägg skiljer sig från vår After Beach där man kan pausa sitt spel eller avvika tidigare. I Onsdagsgrillen är man med hela turneringen då vi kör 2 mot 2 och är jämnt antal, avviker eller pausar någon drabbas flera andra spelare som då inte kan spela matcher.

Har du bokat plats men fått förhinder eller ångrat dig? Maila info@gbcbeach.com direkt så vi kan släppa din plats till någon annan, då detta är ett väldigt populärt event som snabbt blir fullbokat. Då det också krävs att det är jämnt antal är det viktigt att platserna går att använda och inte står bokade och folk inte kommer. Tack! 🙂

OBS! Onsdagsgrillen är ett medlemsevenemang endast för medlemmar.

Startklass(er) och anmälan