Boka bana
Bli medlem

Onsdagsgrill 26/8 – Final!

Onsdagar under sommaren kör vi på med Onsdagsgrillen, där vi spelar turnering, grillar och umgås!

Upplägg

Nytt! Från och med i sommar görs anmälan på webben via anmälningsknappen nedan. Anmälan öppnar upp på onsdagen en vecka innan den kommande onsdagsgrillen.

Avprickning är senast 17.45 och sedan spelar vi ca. 18.00-21.00. Runt kl. 19.00 startar grillen och vi bjuder på vegetariska burgare till alla deltagare i turneringen.

Turneringen spelas 2 mot 2 i ”lotturneringsstil”.  Alla är välkomna att anmäla sig och man anmäler sig en och en. Alla anmälningar lottas ihop i olika lag och med olika motstånd mellan spelomgångarna. Poängen man får varje omgång man är med samlas i en resultatlista under hela sommaren och på sista Onsdagsgrillen utser vi två totalsegrare av Onsdagsgrillen, en tjej och en kille, som får pris!

Final!
Eftersom den 26/8 är sista Onsdagsgrillen för sommaren så blir det också FINAL! Detta innebär att vi efter spelet kommer att kora sommarens Onsdagsgrillmästare Dam och Herr – Missa inte detta!

Startklass(er) och anmälan

Anmälan öppnar upp på onsdagen en vecka innan den kommande onsdagsgrillen. Du anmäler dig då här via anmälningsknappen nedan.

Pris: 80 kr/person (vegetarisk burgare ingår)

Vi har plats för 40 spelare.

Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

Har du några frågor?
Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.