Boka bana
Bli medlem

Onsdagsgrill 24/6

Turneringen har redan spelats

Onsdagar under sommaren kör vi på med Onsdagsgrillen, där vi spelar turnering, grillar och umgås!

OBS! Beslut om Onsdagsgrillen ska ställas in pga. coronasituationen tas på onsdagen en vecka innan kommande Onsdagsgrill och publiceras då här på hemsidan.

Upplägg

Nytt! Från och med i sommar görs anmälan på webben via anmälningsknappen nedan. Anmälan kommer i kommande turneringar öppna upp på onsdagen en vecka innan den kommande onsdagsgrillen, men detta tillfälle öppnar den först dagen innan, dvs tisdag 23/6. Anmälan stänger 16.00 på speldagen och efter det kan man anmäla sig i receptionen om det finns några platser kvar. Det är först till kvarn på platserna som gäller.

Avprickning är senast 17.45 och sedan spelar vi ca. 18.00-21.00. Runt kl. 19.00 startar grillen och vi bjuder på vegetariska burgare till alla deltagare i turneringen.

Turneringen spelas 2 mot 2 i ”lotturneringsstil”.  Alla är välkomna att anmäla sig och man anmäler sig en och en. Vi har plats för 40 spelare. Alla anmälningar lottas ihop i olika lag och med olika motstånd mellan spelomgångarna. Då vi pga Corona inte vill att någon kommer hit med symptom så har vi inte någon totalsegrare i år, utan kommer ge ett pris varje vecka till den som tagit flest poäng på kvällens matcher. Vinnaren publiceras på nätet dagen efter och får komma och hämta sitt pris i receptionen.

 

 

Startklass(er) och anmälan

Nytt! Från och med i sommar görs anmälan på webben via anmälningsknappen nedan. Anmälan kommer i kommande turneringar öppna upp på onsdagen en vecka innan den kommande onsdagsgrillen, men detta tillfälle öppnar den först dagen innan, dvs tisdag 23/6. Det är först till kvarn på platserna som gäller. Du anmäler dig då här via anmälningsknappen nedan.

Pris: 80 kr/person (vegetarisk burgare ingår)

Vi har plats för 40 spelare.

Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

Har du några frågor?
Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.