Boka bana
Bli medlem

Onsdagsgrill + Säsongsfinal 14/6

Turneringen har redan spelats

Onsdagar under sommaren kör vi på med Onsdagsgrillen! Konceptet är detsamma som förra sommaren, alltså att vi bara kör med singelanmälningar. Vi spelar turnering, vi grillar och vi umgås!

OBS! Fredagens finalmatch är flyttad till veckans Onsdagsgrill.

Upplägg
Anmälan till Onsdagsgrillen sker i receptionen senast 17.45, därefter samlas vi vid uteplanerna för att att se vilka spelare i elitserien som tar hem säsongsfinalen. Turneringen spelar vi mellan ca 18.30-21.00 och runt kl. 19.00 startar grillen där vi bjuder på burgare till alla deltagare i turneringen.

Turneringen spelas 2 mot 2 i ”lotturneringsstil”.  Alla är välkomna att anmäla sig och man anmäler sig en och en. Alla anmälningar lottas ihop i olika lag och med olika motstånd mellan spelomgångarna. Poängen man får varje omgång man är med samlas i en resultatlista under hela sommaren och på sista Onsdagsgrillen utser vi en totalvinnare av Onsdagsgrillen som får pris!

Startklass(er) och anmälan

Anmälan och betalning görs på plats i receptionen på Beach Center samma dag som turneringen spelas. Vid anmälan betalar du och skriver upp ditt namn på listan.

Pris: 80 kr/person (burgare ingår)

Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

Har du några frågor?
Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.