Boka bana
Bli medlem

Junior Challenge 5/2

Turneringen har redan spelats

Välkomna på vårens junior-kickoff!

En go juniorturnering där alla kan vara med!

Söndag 5 februari 2023 kl. 10.00-13.00

Vi startar kl. 10.00 med en lotturnering där spelarna blandas in i nya lag efter varje match. Ett roligt sätt att lära känna varandra! Du anmäler dig alltså själv och behöver inte leta efter någon partner.

Under tiden juniorerna spelar turnering så passar vi på att ha ett kortare informationsmöte för alla målsmän, där vi vill informera samtliga om klubben och vårens aktiviteter. Har ni tips, idéer och frågor är detta ett bra forum att göra sin röst hörd. Generell information om klubben och juniorverksamheten summeras så även ni som inte deltar i turneringen får gärna komma på mötet. Om ni inte kan delta mejlar vi mötesanteckningar i efterhand.

Vi spelar, äter korv med bröd, fikar, lär känna varandra, umgås och har roligt.

Kidsvolleyturnering arrangeras separat vid minst 6 anmälda, ombytta målsmän är med och spelar.

Alla juniorer till och med 20 år är välkomna!

MÅLSMÄN:
Vi önskar såklart att det blir den bästa stämningen och en lyckad turnering. Ni är en superviktig support och hjälp för att kunna uppnå detta! Har du möjlighet att baka något gott till fikan? Meddela Haiko i juniorutskottet på mail: haiko.steitzer@gbcbeach.com

Anmälan sker senast onsdag 1/2. Anmälan förlängd till 2/2, kl. 23.59

Vi ses i sanden!

Startklass(er) och anmälan

  • Junior Challenge 5/2-2023 Spelande junior / Vuxen/besökare

    OBS! Endast spelande juniorer anmäler sig till JUNIOR (100 kr) och då ingår turnering + två korv med bröd. Målsmän som vill äta korv med bröd anmäler sig till VUXEN (40 kr). Målsmän som vill vara med på föräldramötet och inte äta korv med bröd behöver inte anmäla sig alls.

    Anmälda lag/resultat