Boka bana
Bli medlem

Höstkickoff 14/9

Turneringen har redan spelats

Dags för Höstkickoff för GBCs medlemmar

Boka lördag den 14/9 – En av de roligaste kvällarna på året!

Vi spelar beach, äter buffé, har 5-kamp och förhoppningsvis bidrar du med nåt roligt partytrick eller vitsar! Framförallt har vi en riktigt kul kväll ihop! Anmälan i receptionen senast 9/9, antingen betalar du 150 kr eller är med på vår Fixartimme. Begränsat antal platser!

OBS! Detta evenemang är endast för GBC-medlemmar, och enbart för de som anmält sig senast 9/9. Inget drop-in-evenemang och begränsat antal platser, först till kvarn gäller och du betalar i samband med att du anmäler dig. Då detta evenenang är en fest är det 18-års gräns. För juniorer har vi en kickoff veckan efter då det är Junior Challenge på söndag 22/9.

TILL FACEBOOK-EVENTET

13.30 – Fixartimme
15.00 – Beachturnering
17.30 – Dusch & fix
18.30 – Buffé i beachbaren
19.30 – 5-kamp, partytricks, vitsbattle (?) och party fram till stängning
23.00 – Korande av vinnande lag, Partytrickmästare och förhoppningvis även en Storskojare
24.00 – Stängning

Upplägg

Vi kör igång kl 15.00 med en lättsam BEACHVOLLEYTURNERING där deltagarna delats in i 5-mannalag. (Obs att du säger till om du inte vill eller kan vara med och spela beach så vi et det vid lagindelningen!). Vid 18.30 äter vi en god BUFFÉ uppdukad i beachbaren, som i sommar fått sig ett fantastiskt skönhetslyft. Efter maten fortsätter de nu sammansvetsade lagen att tävla ihop i en 5-KAMP för att bättra på sina poäng och möjlighet att stå som vinnarlag vid kvällens slut. Förutom 5-kamp kommer vi ha en repris på talangjakten där vi efterlyser GBCs bästa PARTYTRICK! Damma av dina gamla tricks, sätt ihop en grupp som gör tricks ihop eller bara kom för att peppa och supporta de som bjuder på sina talanger! Partytricks ger extra poäng till laget man är med i!

Förhoppningsvis får vi också avnjuta ett VITSBATTLE igen, men för att det ska hända behöver några skojare anmäla att de vill vara med och dra av några skrattretande skämt. Så hitta på eller leta fram ett gäng vitsar, skriv ner dem och säg till Turneringsledaren/ Partystartern att du vill vara med och battla.

Detta vill du inte missa! Kom och spela med ett gött gäng, lär känna nya och gamla GBCare, bevittna galenskaperna och var med att kora årets Partytrickmästare och Storskojare, eller ännu hellre – anmäl dig till kamperna!

Vi kör ingen beachbuss till stan denna kväll, men har vi inte fått nog av varandra när det stänger drar vi såklart vidare på stan i samlad trupp ändå. 😉

 

Startklass(er) och anmälan

Kalaset går på 150 kr för både spel och mat. Vill man finns en möjlighet att få det gratis då vi skulle behöva lite hjälp att gräva sand i hallen och plocka sten på uteplanerna. Hjälper man till på denna FIXARTIMME mellan 13.45-14.45 så får man kalaset GRATIS. Samling för genomgång av uppgifter kl 13.30 i Ipanema i så fall.

Anmälan i receptionen absolut senast måndag 9/9!