Boka bana
Bli medlem

Final & After Beach 7/6

Turneringen har redan spelats

En fredag var femte vecka är det dags för Finalmatcher och After Beach! Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna nya som gamla, härliga medlemmar i klubben. Just dessa fredagar har vi öppet lite längre för att vi ska hinna med både Finalmatch, After Beach och Quiz. Dessa fredagar går bussen därför en timme senare, dvs. 23.59!

Upplägg
After Beachen sammanfaller med Finalmatchen, som är en avgörande match i Elitserien mellan den som kommer etta och tvåa efter 5 spelade veckor. Den som vinner denna sista Finalmatch är den som kommer etta i Elitserien. Datumen för dessa tillfällen i vår är 8/2, 15/3, 26/4 och 7/6.

När Finalmatchen är färdigspelad kör Lotturneringen i After Beachen igång och efter detta så är det Quiz eller annan kul aktivitet vid baren som gäller. I Lotturneringen spelar man 3-5 personer per sida. Man får varsitt nummer och sedan blandas lagen inför varje omgång så att alla får spela med olika lag och mot olika motstånd varje match. Det är både en rolig spelform samt kul sätt att lära känna andra klubbmedlemmar. Varmt välkomna! 🙂

Hålltider:
17.00 – After Work-buffén dukas fram
17.45 – Avprickning och matchstart Finalmatchen
ca. 18.30 – Samling Lotturnering, i medlemshallen
21.00 – Lotturnering slut och dusch
22.00 – Quiz
23.59  – Stängning och Beachbussen avgår från Beach Center till Avenyn

 

Alla är välkomna på denna kväll, dock är Lotturneringne på After Beachen endast för medlemmar. Ett av många bra skäl att bli medlem! 🙂

Startklass(er) och anmälan

 • After Beach 7/6

  NYHET! Anmälan och betalning görs numera här via hemsidan. Sista anmälan där är på speldagen kl. 13.00. Skulle det finnas platser kvar efter detta så görs efteranmälan på plats i receptionen i Beach Center.

  Pris: 80 kr

  Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

  Har du några frågor?
  Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.

  Anmälda lag/resultat
  Startlista

  Diana Tran
  Daniel Jansson
  Anders Göransson
  Karl Thordson
  Emir Metahni
  Joakim Elg
  Andres Carmona Wazani
  Elisabeth Rettkowski
  9.
  10.
  11...