Boka bana
Bli medlem

Finalmatch & After Beach 16/3

Turneringen har redan spelats

En fredag i månaden är det dags för After Beach! Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna nya som gamla, härliga medlemmar i klubben. Just dessa fredagar har vi öppet lite längre nu under våren för att vi ska hinna med både Finalmatch, After Beach och Quiz. Dessa fredagar går bussen därför en timme senare, dvs. 23.59!

Upplägg
After Beachen sammanfaller med Finalmatchen, som är en avgörande match i Elitserien mellan den som kommer etta och tvåa efter 5 spelade veckor. Den som vinner denna sista Finalmatch är den som kommer etta i Elitserien. Datumen för dessa tillfällen i vår är 16/2, 15/3, 26/4, 7/6.

När Finalmatchen är färdigspelad kör Lotturneringen i After Beachen igång och efter detta så är det Quiz eller annan kul aktivitet vid baren som gäller. I Lotturneringen spelar man 3-5 personer per sida. Man får varsitt nummer och sedan blandas lagen inför varje omgång så att alla får spela med olika lag och mot olika motstånd varje match. Det är både en rolig spelform samt kul sätt att lära känna andra klubbmedlemmar. Varmt välkomna! 🙂

Hålltider:
17.45 – Avprickning och matchstart Finalmatchen
ca. 18.30 – Samling Lotturnering, i medlemshallen
21.00 – Lotturnering slut och dusch
22.00 – Quiz
00.00  – Stängning och Beachbussen avgår från Beach Center till Avenyn

Startklass(er) och anmälan

Anmälan sker i receptionen i Beach Center, där du betalar 80 kr och skriver upp ditt namn på listan. De 20 första som anmäler sig (nr. 1-20) spelar för halva priset!

Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

Har du några frågor?
Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.