Boka bana
Bli medlem

After Beach + Final 16/12

Turneringen har redan spelats

En fredag i månaden är det dags för After Beach! Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna nya som gamla, härliga medlemmar i klubben.

Nytt upplägg under hösten
Under hösten kommer After Beachen att sammanfalla med Finalmatchen, som är en avgörande match i Elitserien mellan den som kommer etta och tvåa efter 5 spelade veckor. Den som vinner denna sista Finalmatch är den som kommer etta i Elitserien. Vi hoppas och tror att denna kombination av aktiviteter ska bli en riktigt rolig avslutning på varje 5-veckorsperiod med både kul matcher att se på och sedan kul matcher att spela efteråt under skojigare former. Datumen för dessa tillfällen är 7/10, 11/11 och 16/12.

När Finalmatchen är färdigspelad kör Lotturneringen i After Beachen igång och efter detta så är det Quiz eller annan kul aktivitet vid baren som gäller. Varmt välkomna! 🙂

Startklass(er) och anmälan

Anmälan sker i receptionen i Beach Center, där du betalar 80 kr och skriver upp ditt namn på listan. De 20 första som anmäler sig (nr. 1-20) spelar för halva priset!

Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

Har du några frågor?
Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.