Boka bana
Bli medlem

After Beach + Final 11/11

Turneringen har redan spelats

En fredag i månaden är det dags för After Beach! Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna nya som gamla, härliga medlemmar i klubben.

Nytt upplägg under hösten
Under hösten kommer After Beachen att sammanfalla med Finalmatchen, som är en avgörande match i Elitserien mellan den som kommer etta och tvåa efter 5 spelade veckor. Den som vinner denna sista Finalmatch är den som kommer etta i Elitserien. Vi hoppas och tror att denna kombination av aktiviteter ska bli en riktigt rolig avslutning på varje 5-veckorsperiod med både kul matcher att se på och sedan kul matcher att spela efteråt under skojigare former. Datumen för dessa tillfällen är 7/10, 11/11 och 16/12.

Just denna omgång kommer vi att köra Lotturneringen lite längre och vi kommer inte att ha någon speciell baraktivitet efteråt. Vi ska testa att väva in det sociala under spelet lite mer denna vecka. Vi kommer att ta emot fler anmälningar än vanligt och köra upplägget spela 2, vila 1. På så sätt hinner man socialisera lite mellan matcherna också så att vi skapar lite gott häng. Spelet kommer att hålla på till ca. 22.00-22.30 denna kväll. Varmt välkomna! 🙂

Startklass(er) och anmälan

Anmälan sker i receptionen i Beach Center, där du betalar 80 kr och skriver upp ditt namn på listan. De 20 första som anmäler sig (nr. 1-20) spelar för halva priset!

Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

Har du några frågor?
Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.