Boka bana
Bli medlem

After Beach 3/12

Turneringen har redan spelats

After Beach – Special

Denna special-After Beach kommer vi att köra som en lagturnering, 4-manna, med trubadur-quiz i baren efteråt!

Varje lag kommer att ha en erfaren spelare som lagledare och sen spelar man hela turneringen tillsammans som lag. Vi siktar på 24 lag och ett vanligt turneringsupplägg med trelagsgrupper. I detta upplägg kommer vi att ha plats för 72 spelare på denna After Beach. Då man spelar två av tre matcher i gruppspelet så kommer man även att ha lite socialt häng den matchen man vilar. Då har man tid att äta/dricka/umgås med sitt eget och andra lag som vilar den matchen.

Efter spelet kör vi häng i Beach Bar där vi delar in oss i lag om max 4 och quizzar med trubadur Alexander Qvarnström. After Work-buffé serveras som vanligt i baren (17.00-21.30 på After Beach-fredagar) och det finns gott om god dryck att välja på. Det kommer att bli en riktigt go fredagskväll med ”GBC-familjen”.

OBS! Detta är ett medlemsevent och är endast för personer som har medlemskap i GBC.

17.55 – Avprickning i receptionen
(då det kan finnas spelare på reservlista om turneringen är full mister du din plats om du inte är avprickad i tid.)
18.00 – Samling och lotturneringsstart i medlemshallen
21.00 – Turneringsslut
21.30 – Trubadur-Quiz i Beach Bar
23.00 – Stängning

Har du redan varit med på några av våra lotturneringar? Vi söker medlemmar som vill hålla i After Beachen. Att hålla i denna turnering innebär att hålla i samlingen, se till så att lottningarna görs (detta kan alla deltagare hjälpa till med) och att sedan plocka undan tavla/siffror och lämna resultaten till Quizmaster i baren efter avslutad turnering. Vi söker också Quizmasters! Du behöver inte ha hållit i någon quiz tidigare, du kanske bara varit sugen på att testa det länge, då kan du det vara dags att göra din premiär nu!

Är du intresserad? Skicka ett mejl till info@gbcbeach.com!

 

Startklass(er) och anmälan

 • After Beach 3/12 - Special

  Anmälan och betalning görs här via hemsidan senast på torsdag 2/12 kl. 23.59. Skulle det finnas platser kvar efter detta så görs efteranmälan till info@gbcbeach.com så ser vi om vi kan lösa en plats. Antalet platser är begränsat till 72 st.

  Pris: 80 kr

  Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

  Har du några frågor?
  Ring oss på 031-47 52 82 (knappval 3) eller mejla info@gbcbeach.com.

  Anmälda lag/resultat