Boka bana
Bli medlem

After Beach 21/10

Turneringen har redan spelats

”Bästa fredagarna på året!”

Nu är det äntligen dags för After Beach igen! Vi kör häng efter spelet i Beach Bar där vi delar in oss i lag om max 4 och quizzar, äter, dricker och har en riktigt go fredagkväll med ”GBC-familjen”. Fredagsmys på topp! För den som vill fylla på energinivån innan turneringen startar så drar vi lagom till denna fredag igång med vår After Work-buffé igen! Den serveras från 17.00 i Beach Bar.

Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna goa medlemmar i klubben.

OBS! Detta är ett medlemsevent och är endast för personer som har medlemskap i GBC.

17.55 – Avprickning i receptionen
(vi har en reservlista och om turneringen är full mister du din plats om du inte är avprickad i tid.)
18.00 – Samling och lotturneringsstart i medlemshallen
20.45 – Turneringsslut
21.30 – Quiz i Beach Bar
23.00 – Stängning

Om du vill äta något efter vi spelat klart så tänk på att beställa innan köket stänger. Beställ gärna så tidigt som möjligt och säg vilken tid du vill ha maten.

Startklass(er) och anmälan

 • After Beach 21/10

  Anmälan öppnar dagen efter föregående After Beach är färdigspelad. Anmälan och betalning görs här via hemsidan senast på speldagen kl. 16.00. Skulle det finnas platser kvar efter detta så görs efteranmälan via mejl till info@gbcbeach.com. Antalet platser är begränsat till 64 st.

  Pris: 100 kr

  Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

  Har du några frågor?
  Ring oss på 031-47 52 82 (knappval 3) eller mejla info@gbcbeach.com.

  Anmälda lag/resultat