Boka bana
Bli medlem

After Beach 20/3

Turneringen har redan spelats

Uppdatering 18/3 16.45

Hej alla after beachare,
Vi har valt att göra ett par förändringar inför denna after beach 20/3 på grund av coronaviruset.
Vi kommer minska antalet platser till 48 och vi kommer att köra fasta lag där vi sköter gruppindelningen för att få lagen så jämna vi kan. Detta för att undvika kontakt med alla men att vi trots det har möjlighet till en kul kväll där vi kan njuta av beach!
Är du frisk och symtom fri så är du varmt välkommen men om du av någon anledning känner dig orolig eller anar att något är på väg att bryta ut så stanna hemma, detta gäller alla!
Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och skulle något ändras betalar vi givetvis tillbaka anmälningsavgiften.

——————————————————————————————————————————————————-

”Bästa fredagarna på året!” Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna goa medlemmar i klubben. Just dessa After Beach-fredagar har vi öppet lite längre för att vi ska hinna med både After Beach och Quiz. Därför går Beach-bussen till Hard Rock Café en timme senare, dvs. 23.59!

Hålltider:
17.00 – AW-buffé för 59 kr i baren
17:45 – Avprickning i receptionen (sen flyttas listan till Ipanema. Ibland blir det fullt och vi har reserver så se till att du är avprickad och behåller din plats.)
18.00 – Lotturnering, samling i medlemshallen – Turneringen är endast för GBC:s medlemmar
22.00 – Quiz
23.59 – Stängning och Beachbussen avgår från Beach Center till Avenyn

Är du intresserad av att spela och äta AW-buffé gratis? 
Vi söker nyfikna medlemmar som vill hålla i After Beachen. Att hålla i denna turnering innebär att hålla i samlingen, se till så att lottningarna görs (detta kan alla deltagare hjälpa till med) och att sedan plocka undan tavla/siffror och lämna resultaten till Quizmaster i baren efter avslutad turnering. Är du intresserad? Skicka ett mejl till info@gbcbeach.com!

Startklass(er) och anmälan

 • After Beach 20/3

  Anmälan och betalning görs här via hemsidan senast på speldagen kl. 13.00. Skulle det finnas platser kvar efter detta så görs efteranmälan på plats i receptionen i Beach Center.

  Pris: 80 kr

  Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

  Har du några frågor?
  Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.

  Anmälda lag/resultat