Boka bana
Bli medlem

After Beach 17/9

Turneringen har redan spelats

Smygstart på After Beachen

Då vi inte ännu vill släppa på helt så har vi som första After Beach en lite nerskalad variant med max 48 delagare utan quiz.

Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna goa medlemmar i klubben.

OBS! Detta är ett medlemsevent och är endast för personer som har medlemskap i GBC.

17.55 – Avprickning i receptionen
(har vi en reservlista och om turneringen är full mister du din plats om du inte är avprickad i tid.)
18.00 – Samling och lotturneringsstart i medlemshallen
21.00 – Turneringsslut

Har du redan varit med på några av våra lotturneringar? Vi söker nyfikna medlemmar som vill hålla i After Beachen. Att hålla i denna turnering innebär att hålla i samlingen, se till så att lottningarna görs (detta kan alla deltagare hjälpa till med) och att sedan plocka undan tavla/siffror och lämna resultaten till Quizmaster i baren efter avslutad turnering. Är du intresserad? Skicka ett mejl till info@gbcbeach.com!

 

Upplägg

I denna lotturneringen spelar man 3-5 personer per lag, alla får varsitt nummer och sedan blandas lagen inför varje omgång så att alla får spela med olika lag och mot olika motstånd varje match. Det är ett roligt sätt att träffa andra medlemmar och man behöver alltså inte ha någon partner för att anmäla sig till turneringen, utan man spelar individuellt och samlar poäng till sig själv genom varje ny lagkonstellation och match.

 • Varje omgång = 1 set till 17 poäng (först till 17 poäng)
 • Inga sidbyten
 • Mixedhöjd på näten (235 cm)

I slutet av kvällen är det den herre resp dam med flest vunna matcher som vinner kvällens turnering.

Medlemsförmån

Kvällen till ära finns ett

Medlemserbjudande på en smarrig hamburgare. För endast 89 kr får man;

140g burgare med srirachacreme, cheddarost & chimichurrislungad salsa. Serveras med pommes.
Burgaren går även att få vegetarisk, med sojaprotein.

Denna burgare finns i begränsat antal så erbjudandet gäller så länge det finns burgare kvar. Vill du försäkra dig om att få en efter spelet så köper du den redan innan spelet och säger vilken tid du vill ha den! Annars är det absolut senast 21.30 som gäller om du vill beställa någon mat under kvällen.

Startklass(er) och anmälan

 • After Beach - Smygstart 17/9

  Anmälan och betalning görs här via hemsidan senast på speldagen kl. 16.00. Skulle det finnas platser kvar efter detta så görs efteranmälan på plats i receptionen på Beach Center. Antalet platser är begränsat till 48 st.

  Pris: 80 kr

  Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

  Har du några frågor?
  Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.

  Anmälda lag/resultat