Boka bana
Bli medlem

After Beach 13/11 – INSTÄLLD

Turneringen har redan spelats

INSTÄLLD

”Bästa fredagarna på året!”

Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna goa medlemmar i klubben. Just dessa After Beach-fredagar har vi öppet lite längre för att vi ska hinna med både After Beach och Quiz. Därför går Beach-bussen till Hard Rock Café en timme senare, dvs. 23.59!

OBS! Detta är ett medlemsevent och är endast för personer som har medlemskap i GBC.

17.00 – AW-buffé för 59 kr i baren
17.55 – Avprickning i receptionen (har vi en reservlista och om turneringen är full mister du din plats om du inte är avprickad i tid.)
18.00 – Samling och lotturneringsstart i medlemshallen
21.00 – Turneringsslut
21.45 – Quiz
23.59 – Stängning och avgång för Beachbussen till Hard Rock Café. (Pris 20:- inkl. entré till Hard Rock)

Är du intresserad av att spela och äta AW-buffé gratis?
Vi söker nyfikna medlemmar som vill hålla i After Beachen. Att hålla i denna turnering innebär att hålla i samlingen, se till så att lottningarna görs (detta kan alla deltagare hjälpa till med) och att sedan plocka undan tavla/siffror och lämna resultaten till Quizmaster i baren efter avslutad turnering. Är du intresserad? Skicka ett mejl till info@gbcbeach.com!

 

Startklass(er) och anmälan

 • After Beach 13/11

  Anmälan och betalning görs här via hemsidan senast på speldagen kl. 13.00. Skulle det finnas platser kvar efter detta så görs efteranmälan på plats i receptionen i Beach Center. Antalet platser är i höst begränsat till 48 st.

  Pris: 80 kr

  Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

  Har du några frågor?
  Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.

  Anmälda lag/resultat