Boka bana
Bli medlem

After Beach 10/6

Turneringen har redan spelats

Fredagen ungefär i mitten av månaden är det After Beach i Beach Center! Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna nya som gamla, härliga medlemmar i klubben.

Just denna fredagen, 10/6, skojar vi till det lite extra, som en avslutning på vårterminen. Vi kommer att kombinera sista Finalmatchen med sista After Beachen för terminen.

Sista avprickning för After Beach: 17.30
Matchstart för Finalmatchen: 17.30

                                                          IMG_7653

Finalmatchen är den direkt avgörande matchen i både damernas och herrarnas elitserie om den åtråvärda segern. Efter första set i ena matchen kommer vi, precis som förra gången, ha en publiktävling med fina priser. Direkt efter Finalmatchens slut drar samlingen för After Beachen igång. Vi hoppas på massa sugna After Beach:are i publiken som tar in allt vad toppspelarna kan lära oss inför det egna spelet strax efter matchbollen träffar sanden. Efter After Beachen blir Fotbollspremiär-visning med första matchen i EM.

Bjud in alla du känner och tacka ja till Facebook-eventet: Finalmatch & After Beach 10/6.

Upplägg
Vi samlas i klubbhallen, Ipanema, direkt efter Finalmatchen för att spela lotturnering, hänga i baren och socialisera i några timmar. Vi försöker alltid ha någon kul aktivitet i baren efter spelet och vi siktar på att köra en Quiz eller liknande efter lotturneringen.

Just vid detta tillfälle är det alltså avprickning senast kl. 17.30. Kom hit, pricka av dig och sedan är det Finalmatch på utomhusbanorna och efter Finalmatchen så drar vi igång med lotturneringen!

Denna sista gång för terminen spelar vi både ute och inne vid bra väder.

Startklass(er) och anmälan

Anmälan sker i receptionen i Beach Center, där du betalar 80 kr och skriver upp ditt namn på listan. De 20 första som anmäler sig (nr. 1-20) spelar för halva priset!

Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

Har du några frågor?
Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.