Boka bana
Bli medlem

After Beach 1/10

Turneringen har redan spelats

After Beach – Klassisk stajl

Nu äntligen kör vi en efterlängtad, klassisk After Beach!

Detta innebär att vi nu har plats för 64 deltagare, vi kör häng efter spelet i Beach Bar där vi delar in oss i lag om max 4 och quizzar, äter, dricker och har en riktigt go fredagkväll med ”GBC-familjen”. Fredagsmys på topp! För den som vill fylla på energinivån innan turneringen startar så drar vi lagom till denna fredag igång med vår After Work-buffé igen! Den serveras från 17.00 i Beach Bar.

Nya som gamla medlemmar är varmt välkomna till denna populära tävlingsform där alla kan vara med och spela – ung som gammal, nybörjare till elit. Denna tillställning är ett utmärkt tillfälle att lära känna goa medlemmar i klubben.

OBS! Detta är ett medlemsevent och är endast för personer som har medlemskap i GBC.

15.59 – Sista chans att boka en plats online (vi tar inte emot efteranmälningar via mail/telefon, finns det platser kvar så köps de på plats i receptionen)
17.00
– After Work-buffé för 70 kr i Beach Bar för den som behöver ladda energi för en lång kväll
17.55
– Senaste avprickning i receptionen
(har vi en reservlista och om turneringen är full mister du din plats om du inte är avprickad i tid.)
18.00 – Samling och lotturneringsstart i medlemshallen
21.00 – Turneringsslut
21.30 – Quiz i Beach Bar – Premiär för en ny quizmaster, kanske ställer hon din sorts frågor?
23.00 – Stängning

Om du vill äta något efter vi spelat klart så tänk på att beställa innan köket stänger. Beställ gärna så tidigt som möjligt och säg vilken tid du vill ha maten. Absolut senast kl 21.30 behöver du göra din beställning.

Har du redan varit med på några av våra lotturneringar? Vi söker medlemmar som vill hålla i After Beachen. Att hålla i denna turnering innebär att hålla i samlingen, se till så att lottningarna görs (detta kan alla deltagare hjälpa till med) och att sedan plocka undan tavla/siffror och lämna resultaten till Quizmaster i baren efter avslutad turnering. Vi söker också Quizmasters! Du behöver inte ha hållit i någon quiz tidigare, du kanske bara varit sugen på att testa det länge, då kan du det vara dags att göra din premiär nu!

Är du intresserad? Skicka ett mejl till info@gbcbeach.com!

 

Upplägg

I denna lotturneringen spelar man 3-5 personer per lag, alla får varsitt nummer och sedan blandas lagen inför varje omgång så att alla får spela med olika lag och mot olika motstånd varje match. Det är ett roligt sätt att träffa andra medlemmar och man behöver alltså inte ha någon partner för att anmäla sig till turneringen, utan man spelar individuellt och samlar poäng till sig själv genom varje ny lagkonstellation och match.

 • Varje omgång = 1 set till 17 poäng (först till 17 poäng)
 • Inga sidbyten
 • Mixedhöjd på näten (235 cm)

I slutet av kvällen är det den herre resp dam med flest vunna matcher som vinner kvällens turnering.

Startklass(er) och anmälan

 • After Beach - Klassisk 1/10

  Anmälan och betalning görs här via hemsidan senast på speldagen kl. 15.59. Skulle det finnas platser kvar efter detta så görs efteranmälan på plats i receptionen på Beach Center. Vi tar inte emot efteranmälninga via telefon eller mail. Antalet platser är begränsat till 64 st.

  Är det fullbokat så kan du komma på chans som reserv om någon skulle få förhinder.

  Pris: 80 kr

  Detta arrangemang är endast till för medlemmar i GBC.

  Har du några frågor?
  Ring oss på 0733-281900 eller mejla info@gbcbeach.com.

  Anmälda lag/resultat