Boka bana
Bli medlem

Volleybompa HT17

Anmälan stängd

Volleybompa är en förenklad variant av beachvolley för barn 3-5 år tillsammans med en vuxen. Träningspasset innehåller boll- och rörelselekar som påminner om beachvolley. Huvudsyftet är glädje och att barn ska få lite kvalitetstid med sin förälder i kombination med träning.

Upplägg
Denna grupp tränar söndagar varannan vecka (ojämna veckor), start 17/9 och slut 10/12

Volleybompa tränar alltså följande datum:
Söndag 17/9
Söndag 1/10
Söndag 15/10
Söndag 29/10
Söndag 12/11
Söndag 26/11
Söndag 10/12

Ny tid: 10.00-11.00

Grupper

Grupper dam

 • Volleybompa Mixed
  Söndagar ojämna veckor 10.00-11.00
  Deltagare:
  Danilo Garovic
  David Bersås
  Evelina Berg
  Leopold Bauer Wöhri
  Lilly Elfving
  Line Sandström
  Malva Cederlund
  Nora Berglund
  Novalie Magnusson
  Tora Hagman
  Vera Bergman

Anmälan och betalning

Pris
Priset är 350 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer 100 kr i Juniormedlemsavgift. Juniormedlemskapet gäller året ut.

Anmälan och betalning
För att anmäla ditt barn till denna träningsgrupp måste du skapa ett konto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet. Du anmäler din son/dotter till juniormedlemskap på samma sida som träningsgruppen (välj ”medlemskap” i menyn uppe till vänster och sedan anläggning – Göteborg Beachvolley Club).

Betalning
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/8. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man med säkerhet vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort är genomförd.

Hoppas att du och ditt barn får en givande träningstermin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd