Boka bana
Bli medlem

Volleybollträn. Junior HT18

Anmälan stängd

Kompletterande inomhus volleybollträning för GBCs juniorer

I samarbete med Göteborg United erbjuder GBC alla juniorer i åldern 12 och uppåt ett träningspass inomhus per vecka med erfaren tränare i Pjäshallen i Kviberg. Denna träning riktar sig främst till de som spelat några terminer eller mer.

Förlängd anmälan till 2/9

Kombinerad sand och inomhusträning
Att kombinera sand- och inomhusträning ger väldigt stora fördelar. Tekniskt är det lättare att träna ansats och anfall på golv, på lägre nivåer av juniorspel får man använda studs och kan få mer flyt i spelet. Som beachvolleyspelare lär vi oss analysera spelet och motståndarna bättre, placera bollen där det finns luckor på planen. Vi utvecklar spelintelligensen.

En kombination av sand och golv blir oslagbart!!

Cuper och turneringar
Att kombinera beachvolley med inomhusträning ger oss även möjligheten i GBC att sätta ihop olika juniorlag och ställa upp i roliga volleybollsammandrag och cuper både i Göteborgsregionen och nationellt. I regionen arrangeras regelbundet sammandrag med mixade juniorlag på olika nivåer (KFUM, Kungälv, Westan, Majorna Volley etc) och på nationell nivå finns tex Mikasa Challenge, Trekungaslaget och SM på olika juniornivåer etc. Att i lag representera GBC kan även leda till en bättre grupp- och klubbkänsla där vi känner att vi verkligen hör ihop.

När : Måndagar
Tid. : 18.30-20.00
Var : Pjäshall B i kviberg
Pris : 450 kr/ HT18

Grupperna tränar i 15 veckor med start 10/9 och med sista träning 17/12. Det är även möjligt att det blir en mixad grupp.

Förlängd anmälan till 2/9

Vi reserverar oss för eventuell avbokning utifrån antalet anmälningar.

Grupper

Grupper mixed

 • Volleyboll Mixed
  Måndag 18.30-20.00
  Deltagare:
  Bolla Falkenby Thorén
  Dorsa Saeidfar
  Ebba Olofsson
  Ellie Dagbro
  Jacob Hornö Eriksen
  Jona Haggärde
  Nora Olsson
  Theodor Sigström

Anmälan och betalning

Kompletterande inomhusträning för GBCs juniorer kostar 450kr. För att vara med i träningsgrupp behöver du också vara medlem i GBC. Juniormedlemsavgiften är 100 kr och gäller året ut.

För att anmäla dig till en träningsgrupp måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till juniormedlemskap på samma sida som träningsgruppen (under ”Teckna medlemskap”) eller fyller i Autogiroanmälan för Medlemskap. Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett konto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet).

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.


OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 29/8. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande termin tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Anmälan stängd