Boka bana
Bli medlem

Sommarträning Nybörjare

Anmälan stängd

Nu är det dags att sätta igång den efterlängtade utomhussäsongen!

Sommarträning Nybörjare är en träningsgrupp för dig som aldrig tränat beachvolley tidigare samt för dig som tränat upp till två terminer i våra Nybörjargrupper. Till våra träningsgrupper kan man anmäla sig utan att ha någon spelpartner, men om du vill träna med någon speciell så måste detta framgå i din anmälan. Skriv gärna med om du kan tänka dig att träna i en mixad grupp eller om du endast vill vara med i dam/herr-grupp. Har du tränat mer än två terminer hos oss tidigare hänvisar vi dig till ”Sommarträning Tisdag” eller ”Sommarträning Torsdag”. Anmälan och betalning senast 27/5, begränsat antal platser.

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan några träningsgrupper flyttas in till Ipanema (medlemshallen) ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt risigt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

OBS! Träningsuppehåll v.31 pga. SM

Grupper

Grupper herr

 • Nybörjare Herr Turkos
  Måndag 18.00-19.30
  Deltagare:
  Andreas Vrålstad
  Björn Bergström
  Dennis Ta
  Immanuel Stensöta
  Johan Hoglid
  Karl Olofsson
  Mats Lithvall
  Olof Wilhelmsson
  Tobias Jonsson
  Tor Johansson
  Victor Hansson
  Alfred Wilhelmsson

Grupper dam

 • Nybörjare Dam Blå
  Måndag 19.30-21.00
  Deltagare:
  Catherine Lef
  Frida Hansson
  Hanna Thelin
  Ivannia Santana Miranda
  Lina Karlsson
  Lovisa Wernsten
  Maja Falck
  Mia Johansson
  Sara Helgesson
  Victoria Plate
  Angelica Lund
  Johanna Liejonsköld
 • Nybörjare Dam Röd
  Måndag 18.00-19.30
  Deltagare:
  Alexandra Berg
  Anna Södergren
  Anna Einarsson
  Charlotta Nornemark
  Collette Bigarura
  Liza Rutwaza
  Rachel Rutwaza
  Sandra Bigarura
  Shani Muchiga
  Emilia Colombo

Grupper mixed

 • Nybörjare Mixed Gul
  Måndag 18.00-19.30
  Deltagare:
  Alicia Toft
  Daniel Jansson
  Diana Tran
  Emma Roos
  Farhija Abdirahman Abukar
  Hanna Lösnitz
  Malin Haglind
  Sandra Skogum
  Sanna Ros
  Sara Häll
  Sara Frisk
 • Nybörjare Mixed Grön
  Måndag 19.30-21.00
  Deltagare:
  Cristiana Rimniceanu
  Dejana Skakic
  Denise Godorn
  Karolina Kristensen
  Kenneth Ros
  Kicki Kuang
  Klara Mogensen
  Linnea Palmerud
  Magnus Lundqvist
  Sandra Jakobsson
  Ylva Möller
  Ellinor Hult

Upplägg

Gruppen tränar 10 måndagar (18.00-19.30 alt. 19.30-21.00) med start 11/6 och slut 20/8.

(OBS! Uppehåll v. 31, p.g.a. SM-veckan, se även schemat)

Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

Grupperna kommer i att innehålla ca 10-12 spelare. Vilken grupp du placeras i beror på flera olika faktorer. Har du spelat tidigare väger vi in din placering i klubbens seriespel i första hand. Spelar/tränar du inte i GBC VT-18 är vi tacksamma om du skriver in ev. meriter i din anmälan.

Schema Sommarträning Nybörjare:
11/6 Träning
18/6 – Träning
25/6 Träning
2/7 Träning
9/7 – Träning
16/7 Träning
23/7 Träning
30/7 – OBS! Ingen träning, träningsuppehåll
6/8 Träning
13/8 Träning
20/8 Träning

Regler och övrigt

När du anmäler dig till seriespel eller träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens seriespel och träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen. OBS! Vid matcher i seriespelet krattar man direkt efter avslutad sista match om tid finns kvar, ni ska alltså inte bryta matcherna för att kratta banan.

Anmälan och betalning

Priset för Sommarträning Nybörjare är 900 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer medlemsavgift som kostar 400 för seniorer och 200 kr för juniorer. Medlemskapet gäller året ut.

Anmälan
För att anmäla dig till Sommarträning Nybörjare måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen.

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 27/5. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till sommaren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd