Boka bana
Bli medlem

Sommarträning Nybörjare17

Anmälan stängd

Nu är det dags att sätta igång den efterlängtade utomhussäsongen!

Sommarträning Nybörjare är en träningsgrupp för dig som aldrig tränat beachvolley tidigare samt för dig som tränat upp till två terminer i våra Nybörjargrupper. Till våra träningsgrupper kan man anmäla sig utan att ha någon spelpartner, men om du vill träna med någon speciell så måste detta framgå i din anmälan. Skriv gärna med om du kan tänka dig att träna i en mixad grupp eller om du endast vill vara med i dam/herr-grupp. Har du tränat mer än två terminer hos oss tidigare hänvisar vi dig till ”Sommarträning Tisdag” eller ”Sommarträning Torsdag”. Anmälan och betalning senast 25/5, begränsat antal platser.

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan några träningsgrupper flyttas in till Ipanema (medlemshallen) ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt risigt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om gruppen önskar detta. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

OBS! Träningsuppehåll v.31 pga. SM

Grupper

Grupper dam

 • Nybörjare Dam 1
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Renan Andrew
  Deltagare:
  Desirée Allvin
  Frida Tjernström
  Louise Axelsson
  Sara Frisk
  Sandra Skogum
  Lina Schön
  Annika Schön
  Marie Östlund
  Vendela Wahlberg
  Emilia Eråker
  Erika Klarén
 • Nybörjare Dam 2
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Renan Andrew
  Deltagare:
  Moa Vilund
  Anna Josefsson
  Saga Dahlgren
  Sanna Olsson
  Amanda Damlin
  Antonia Waas
  Cristiana Rimniceanu
  Fadouma Afarah
  Sofia Gullbrandson
  Alexandra Iantchenko
  Ivannia Santana Miranda
 • Nybörjare Mixed 1
  Måndag 18.00-19.30
  Tränare: Josef Buskhe / Ellen Hammarstedt
  Deltagare:
  Anna Augustsson
  Emelie Andersson
  Alexis Milton
  Hanna Pettersson
  Hanna Tomasson
  Helena Byström
  Kristina Fahlén
  Linda Henrikson
  Sara Ryström Norén
  Christian Knutson
  Hanna Westersen
 • Nybörjare Mixed 2
  Måndag 19.30-21.00
  Tränare: Louise Lindberg / Sofie Lindberg
  Deltagare:
  Simon Skoglund
  Lisa Wiberg
  Annelie Holmgren
  Daniel Jansson
  Diana Tran
  Caroline Gustafsson
  Linn Holm
  Carolina Möller
  Ana Mijatovic

Upplägg

Gruppen tränar 10 måndagar (18.00-19.30 alt. 19.30-21.00) med start 12/6 och slut 21/8.

(OBS! Uppehåll v. 31, p.g.a. SM-veckan, se även schemat)

Kan du inte medverka om du får en viss träningstid så måste detta framgå i din anmälan för att du ska få full återbetalning av träningsavgiften om vi inte kan lösa ditt krav.

Grupperna kommer i att innehålla ca 10-12 spelare. Vilken grupp du placeras i beror på flera olika faktorer. Har du spelat tidigare väger vi in din placering i klubbens seriespel i första hand. Spelar/tränar du inte i GBC VT-17 är vi tacksamma om du skriver in ev. meriter i din anmälan.

Schema Sommarträning Nybörjare:
12/6 Träning
19/6 – Träning
26/6 Träning
3/7 Träning
10/7 – Träning
17/7 Träning
24/7 Träning
31/7 – OBS! Ingen träning, träningsuppehåll
7/8 Träning
14/8 Träning
21/8 Träning

Regler och övrigt

När du anmäler dig till seriespel eller träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens seriespel och träningar.

Träningsregler

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen. OBS! Vid matcher i seriespelet krattar man direkt efter avslutad sista match om tid finns kvar, ni ska alltså inte bryta matcherna för att kratta banan.

Anmälan och betalning

Priset för Sommarträning Nybörjare är 900 kr. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer medlemsavgift som kostar 400 för seniorer och 200 kr för juniorer. Medlemskapet gäller året ut.

Anmälan
För att anmäla dig till Sommarträning Nybörjare måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen.

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 4: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid och att eventuella kommentarer till anmälan skrivs med på kuvertet eller mejlas till oss innan sista anmälan passerat. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget Friskvårdskuponger, gäller ej Friskvårdschecken eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/5. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till sommaren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd