Boka bana
Bli medlem

Sommarskola Nybörjare -20

Anmälan stängd

Endast anmälan – Ingen drop in.
FULLBOKAT. Fyll i anmälan om du vill ställa dig på reservlista, vi hör av oss om det blir lediga platser. 
Vi skickar inom kort ut besked om man har fått en plats på lägret eller inte. Har du inte fått något mail i slutet av v.27 så titta i din skräpmail. Har du inte fått något mail så kontakta oss på info@gbcbeach.com/0733-281900. Du som varit med tidigare eller anmält dig efter att det blivit fullt står på reservlistan och vi kan komma att kontakta dig fram tom måndag/tisdag v.33 om det skulle ha blivit några avbokningar. 

Letar du efter en rolig aktivitet på sommarlovet? Är du nyfiken på att prova på beachvolleyboll? Har du kanske redan testat någon gång och vill lära dig mer? Vi erbjuder en rolig sommarskola för barn födda mellan 2005-2010, som ännu inte är medlemmar i GBC. Du väljer mellan en vecka i början eller slutet av sommarlovet; v.25 (må-to), eller v.33 (ti-fr).

Välkommen till bästa starten/avslutningen på sommarlovet!

Praktisk information

Lägret är på Beach Center i Kviberg.
Träning från 10.00 till 14.00, med paus för frukt, lite vila och teoriosnack. Vi bjuder på frukt samt en t-shirt.

– Vi spelar barfota så det behövs inga skor, bara lämpliga kläder att träna i – shorts eller tights, och linne eller t-shirt, samt även någon överdragströja om det blir kyligt.
– Vi är utomhus så länge det inte regnar mycket.
– Ta med en vattenflaska då det kommer behövas mycket vatten under dagen.
– Tänk också på att ta med solkräm och keps (och solglasögon) om det är fint väder då vi är ute i solen i flera timmar.
Vi rekommenderar att du packar med något att äta då du behöver lite mer än frukt under dagen (observera att det inte finns tillgång till microugn eller kylskåp).
Duschar finns här, men pga Corona så rekommenderar vi att man byter om och duschar hemma om det är möjligt. 

Tider
Vi kör två olika veckor, båda med start kl.10.00 och slut 14.00.

Vecka 25: måndag 15/6 – torsdag 18/6
Vecka 33: tisdag 11/8 – fredag 14/8

Anmälan och betalning

Anmäl ditt/dina barn genom att fylla i formuläret i länken. Vill du anmäla flera barn så fyller du i ett formulär per barn.

Lägret görs i sammarbete med Göteborgs stad och är kostnadsfritt. Vi har plats för 50 barn/vecka så det är först till kvarn som gäller. Företräde lämnas till barn som inte tidigare varit med på vårt läger. Har du  varit med innan kan du anmäla dig och stå på reservlistan, vi kontaktar dig i så fall om det finns plats kvar.

Anmälan stängd