Boka bana
Bli medlem

Seriespel Sommar

Anmälan stängd

Vi rullar på med klubbens populära seriespel även under sommaren! Anmälan till seriespelet sker i par (OBS! Båda spelarna ska anmäla sig, skriv med i anmälan vem du ska spela med). Alla från nybörjare till elit, seniorer och juniorer, är välkomna att spela seriespel! Varje serie består av 4 lag. Seriespelet spelas 1,5 h, en gång i veckan. 10 minuters uppvärmning följs av 2 matcher med två set till 21 i varje match.

Placering i serien beror i första hand på tidigare position i våra ordinarie seriespel och/eller vilken grupp man tränar i under våren. Nya lag i seriespelet börjar i regel längst ner. Har man meriter i form av tidigare spel i beachvolleyboll eller volleyboll kan detta ge en högre placering. Glöm inte att skriva med ev. meriter i er anmälan.

Upplägg

Seriespelet i sommar är uppdelat i fyra 3-veckorsperioder med start 8/6 och slut 31/8.

(OBS! Uppehåll v. 31, p.g.a. SM-veckan)
Spelschema Sommarserie:
Måndag 18.00-19.30
Måndag 19.30-21.00
Upplägget för seriespelet beror på antalet lag som anmäler sig. Ambitionen är att så många serier som möjligt ska få möjlighet att spela seriespelet utomhus, men om intresset blir för stort kommer vissa serier att få rulla både utomhus och inomhus. Om det finns lediga banor inomhus kan spelet flyttas in vid dåligt väder om spelarna önskar detta.

Om det är ett krav för er anmälan att ni får spela utomhus/inomhus, eller om ni har krav på en viss tid eller nivå så måste det framgå i er anmälan för att ni ska få full återbetalning om vi inte kan lösa ert krav.

För dig som vill träna mer rekommenderas att kombinera Sommarserien med våra populära sommarträningar på tisdagar eller torsdagar.

Priser och förmåner

Priset för Seriespel i sommar är 900 kr per spelare. Är du inte medlem sedan tidigare tillkommer medlemsavgift som kostar 400 för seniorer och 200 kr för juniorer. Medlemskapet gäller året ut.

Regler och övrigt

Regler och övrigt
När du anmäler dig till seriespel eller träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra träningsregler. Du hittar dem under Träningar till vänster i menyraden på www.gbcbeach.com eller genom att följa länken nedan. Här står även mer information om klubbens seriespel och träningar.

Träningsregler

Regler som endast gäller sommarspelet:
* Laget kan ha en reserv och tillgodoräkna sig fulla poäng. Har laget två reserver får laget halva poängen.
* Efter varje 3-veckorsperiod sker det förflyttningar mellan seriespelsgrupperna där bästa laget går upp en serie och sämsta laget går ner en serie.
Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen. OBS! Vid matcher i seriespelet krattar man direkt efter avslutad sista match om tid finns kvar, ni ska alltså inte bryta matcherna för att kratta banan.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till seriespelet måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center) och vara medlem i GBC. Du anmäler dig till medlemskap på samma sida som träningsgruppen. OBS! Både du och din partner måste göra varsin anmälan.

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Betalningsmodell 3: Friskvårdskuponger
Om du vill betala med friskvårdskuponger är det viktigt att dessa täcker hela summan för den träningsavgift du vill betala. Lägg friskvårdskupongerna i ett kuvert med följande information på: Namn, personnummer och vilken träningsgrupp du vill betala. Medlemsavgiften måste betalas in via modell 1 eller 2 för att träningsavgiften ska vara godkänd. Med detta betalningsalternativ kan du inte anmäla dig via anmälningssidan, utan vi kommer att lägga till dig manuellt och svara dig när detta är klart. Det är därför extra viktigt att detta görs i god tid. OBS! Gäller endast kuponger utfärdade av företaget ”Friskvårdskuponger”, gäller ej ”Friskvårdschecken” eller liknande.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/5. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats till sommaren.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

* Både du och din partner måste göra varsin anmälan.

* Om du har bytt efternamn är det viktigt att du anger detta i din anmälan för att vi ska kunna ta hänsyn till tidigare seriespel/träningsgrupp.

Hoppas du får en givande sommar tillsammans med oss. Har du frågor som inte besvaras av denna text eller under Regler: Träningar på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd