Boka bana
Bli medlem

Kulturkalaset – Prova på

Anmälan stängd

Passa på att stoppa fötterna i sanden och lär dig grunderna i den glädjefyllda sporten under Kulturkalaset. Juniorer från Göteborg Beachvolley Club lär ut teknik och visar hur man spelar. Både vuxna och barn från 6 år är hjärtligt välkomna till dessa prova på-träningar.

Aktiviteten hålls på Beach Center i Kviberg, som är världens största inomhusarena för beachvolleyboll. Det är klubben GBC som driver den för att kunna utöva sin sport året runt i svenskt klimat. Där finns även banor utomhus, ett gym och en restaurang med fullständiga rättigheter. Kombinera gärna ditt besök med att fylla på med energi innan du går vidare till nästa festivalaktivitet.

Vi har totalt 6 pass under helgen. Du är välkommen att vara med på ett eller flera.
Lördag 21 & söndag 22 augusti
12.00-13.00
13.00-14.00
14.00-15.00

På grund av restriktioner och smittskydd är det begränsat antal platser till passen.
Anmäl dig i kassan eller boka i förväg för garanterad plats.
Det är ingen kostnad för att delta, men vid uteblivet bokat besök tar klubben en avgift på 50 kr.

Anmälan och betalning

Anmäl dig online, anmälan stänger 1 timma innan passets början. Eventuella lediga platser kan köpas på plats i kassan fram till passets start (kom i god tid då vi vill undvika trängsel och kö). Pga restriktioner har vi begränsat antal platser till 30 stycken. Föräldrar får vänta utanför eller i våra serveringsytor.

Det är kostnadsfritt att vara med men har du bokat en plats och inte kommer så blir du debiterad en no show-avgift på 50 kr.  Detta för att man inte ska boka platser  som någon annan hade kunnat använda.

Anmälan stängd