Boka bana
Bli medlem

Juniorläger v. 29

Anmälan stängd

Juniorläger v. 29 på Beach Center!

För att vässa sommarformen lite extra anordnar vi en träningsvecka på hemmaplan med Klaus Araújo och Magnus Egger som huvudtränare. Under fyra dagar får du tränarledda pass, lunch och andra roliga aktiviteter, sedan avslutas lägerveckan med en Ungsomsturnering på lördagen 18/7!

Detta lägret riktar in sig på juniorer, både GBC-medlemmar och ungdomar från andra föreningar i Sverige. Främsta syftet är att vässa formen inför stundande U-SM, men du får självklart anmäla dig även om du inte kan vara med på U-SM.

Upplägg

– Träningsläger: Tisdag 14/7 – Fredag 17/7
– Ungdomsturnering: Lördag 18/7 (separat anmälan och betalning)
– Tränarledda träningspass varje dag
– Lunch varje dag
– Extra aktiviteter *
– Pris: 400/500 kr (medlem/ickemedlem, junior är född 1995 eller senare)
Sista anmälan måndag 29/6

* OBS! För vissa aktiviteter kan det tillkomma extrakostnader. Kringaktiviteterna kommer att planeras ihop med några av GBC:s juniorer.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en träningslägret måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center).

Det finns två betalningsmetoder, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

OBS!
* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 29/6. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Anmälan stängd