Boka bana
Bli medlem

Juniorläger Åsa v. 26

Anmälan stängd

Den 26-30 juni 2017 drar GBC:s juniorer till Åsa, Vita Sands strand!

 

Häng med på ett 5-dagars läger med boende och helpension på Kuggaviksgårdens STF Vandrarhem med gångavstånd till stranden.

 

Två dagliga träningar, tävlingar, fritt spel samt bad, lek, grillning och mys på en av de finaste stränderna i närheten av Göteborg.

 

Huvudtränare under lägret är Alexander Herrmann och med honom kommer ytterligare två av klubbens Elitspelare; Alexander Annerstedt och Josefine Tivefälth.
”Vi är hur taggade som helst på att få komma tillbaka till Åsa för ännu ett juniorläger och coacha GBC:s unga talanger. Att kunna varva beachvolley med bad och gött häng med andra beachlirare är ju bara så nice. Blir inte mycket bättre än så!”

Skillnaden i år, utöver längden på lägret, är att vi kommer att hjälpas åt att fixa luncher och fika och använder som tidigare Kuggaviksgårdens matsal för frukost och middag.

Info till utmanar-juniorer:
Liksom förra årets läger kommer vi att behöva er hjälp med att hålla i ett träningspass var alternativt arrangera en lek/tävling någon kväll. Exakt vem som gör vad bestäms senare.

Detta läger är främst till för GBC:s juniorer men övriga juniorer kan anmäla sig i mån av plats.
OBS! Sista anmälan är 25/5, samma datum som sommarträningarna.

Anmälan och betalning

Lägret är öppet för juniorer födda från 1997-2006. Priset för att vara med på detta läger ser du nedan.

GBC:s aktiva juniorer: 1850 kr/person
Övriga juniorer: 2490 kr/person

 

De 25 först anmälda juniorerna är med i utlottningen av en Mikasa Matchboll (värde ca 600 kr).
Anmälan
För att anmäla dig till Juniorläger Åsa Vita Sand måste du ha ett konto på anmälningssidan.Det finns två betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 25/5!. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats på lägret.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Har du frågor som inte besvaras av denna text är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd