Boka bana
Bli medlem

Träningsläger Junior Åsa

Anmälan stängd

Den 27-29:e juni 2016 drar GBC:s juniorer till Åsa, Vita Sands strand!

 

 Häng med på ett 3-dagars läger med boende och helpension på Kuggaviksgårdens STF Vandrarhem med gångavstånd till stranden.

 

Dagliga träningar, tävlingar, fritt spel samt bad, lek, grillning och mys på en av de finaste stränderna i närheten av Göteborg. För juniorer födda från 1996-2005. Det kommer bli minst två beachträningar per dag för alla. Utöver det kommer det självklart styras upp tävlingar av olika slag.

 

Huvudtränare under lägret är Alexander Herrmann och han säger så här om lägret:
”Jag är hur taggad som helst på att få komma ”hem” till Åsa och coacha alla GBC:s unga talanger. Att kunna varva beachvolley med bad och gött häng med andra beachlirare är ju bara så nice. Blir inte mycket bättre än så!”

De 25 först anmälda juniorerna är med i utlottningen av en Mikasa Matchboll (värde ca 600 kr).

 

Info till utmanar-juniorer:
För våra utmanarjuniorer kommer det även erbjudas fysträning. Tanken är också att de utmanarjuniorer som anmäler sig bidrar med var sin mindre uppgift à 1-2 h under lägret. Kan t.ex. vara att hålla i en träning eller lek för de yngre juniorerna. Exakt vem som gör vad bestäms senare.

 

Detta läger är främst till för GBC:s juniorer men övriga juniorer kan anmäla sig i mån av plats.

 

OBS! Sista anmälan är 30/5, samma datum som sommarträningarna. OBS! Förlängt till 2/6

Anmälan och betalning

Priset för att vara med på detta läger ser du nedan.

 

GBC:s aktiva juniorer: 990 kr/person
Övriga juniorer: 1390 kr/person

 

Anmälan
För att anmäla dig till Juniorläger Åsa Vita Sand måste du ha ett konto på anmälningssidan (eller i bokningssystemet för Beach Center).

Det finns tre betalningsmetoder för själva träningsavgiften, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

OBS!

* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 30/5 – OBS! Förlängt till 6/2!. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats på lägret.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Har du frågor som inte besvaras av denna text är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 0733-281900 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi har möjlighet.

Anmälan stängd