Boka bana
Bli medlem

Idrott för äldre

Prova beachvolley ihop med andra 65+are!

10 onsdagar med start 20 oktober (framskjutet 1 vecka!)

En timma lättsam träning i sanden, på din nivå. Mixade dam- och herrgrupper. En grupp för nybörjare kl 14-15 och en grupp för de med volleybollvana kl 11-12.

Vi bjuder på fika före/efter träningen och det går även att passa på att äta prisvärd dagens lunch på Beach Cuisine i kombination med träningen.

På Beach Center är det sommar och sol året runt, oavsett väder på utsidan. Med fötterna i sanden, utsikt över palmer och hav, och under ledning av våra goa tränare Alexander och Max kan man inte annat än må toppen! Vi är ju alla barn inombords och det är även som vuxen fortfarande löjligt roligt att få kasta boll i en sandlåda och träffa nya kompisar!

Aktiviteten drivs av Göteborg Beachvolley Club i samarbete med Svenska Volleybollförbundet och Riksidrotssförbundet (RF).

Du anmäler dig till en grupp som ses 10 onsdagar i sträck, med start 20 oktober fram till 22 december.

Upplägg nybörjare

Har du aldrig tidigare spelat volleyboll eller beachvolley, eller kanske inte sysslat med bollsport eller träning alls så är du med i eftermiddags-gänget!

  • Passa gärna på att äta en god dagens lunch i restaurangen Beach Cuisine på 2a våningen på Beach Center. Det finns alltid en kött, fisk eller vegetarisk att välja på. Salladsbuffé, bubbelvatten och kaffe på maten ingår. Restaurangen öppnar 11.00. Lunchen kostar normalt 85 kr men är du med i denna träningsgrupp så får du den för medlemspriset 70 kr!
  • 14.00-15.00 kör vi ett träningspass så var ombytt och klart till dess. Vi är i sanden och kastar boll och har enklare fysisk aktivitet. Träningen är lättsam och du kör på den nivå som du klarar.
  • Efter passet har vi dukat fram lite kaffe/te, något sött och frukt så vi kan fylla på engergin och snacka en stund innan vi går och duschar, eller går hem.

Vill du vara med i denna grupp så skriver du detta i kommentaren i din anmälan. 

Upplägg erfaren

Har du tidigare (beach)volleyboll-vana eller riktigt bra fysisk form och bra på bollsport? Då kör du med förmiddags-gänget!

  • Från 10.00 har vi dukat fram lite kaffe/te, något sött och frukt så du kan få lite energi inför träningen.
  • 11.00-12.00 kör vi ett träningspass så var ombytt och klart till dess.
  • Efter träningen kan du äta en god dagens lunch i restaurangen Beach Cuisine på 2a våningen på Beach Center. Det finns alltid en kött, fisk eller vegetarisk att välja på. Salladsbuffé, bubbelvatten och kaffe på maten ingår. Du kan sitta kvar i restaurangen och prata med de andra deltagarna tillst 14.30 då den stänger. Lunchen kostar normalt 85 kr men är du med i denna träningsgrupp så får du den för medlemspriset 70 kr!

Vill du vara med i denna grupp så skriver du detta i kommentaren i din anmälan. 

Klädsel

Då vi är i sanden behövs inga skor, vi kör barfota.
Vill du går det bra att ha strumpor på, eller badskor om du vill. Det finns även ”sand socks” att köpa på Beach Center.

Ingen utrustning eller avancerade kläder – ta på något du kan röra dig, och bli varm i.

Du kommer antingen ombytt eller byter om på plats i våra omklädningsrum, där du även kan duscha efteråt.

Ta med en vattenflaska då det kan behövas fyllas på med lite vatten.

Hitta hit!

Beach Center ligger i Kviberg, strax bakom Kvibergs Kaserner bredvid Prioritet Serneke Arena och konstgräsplanerna.

Adress:
Beach Center
Krutvägen 6
415 27 Göteborg

GPS:
Krutbacken

KOLLEKTIVTRAFIK
Hållplatserna Kviberg (spårvagn 6, 7, 11 & 14) och Kvibergsskolan (buss 58, 510) är en liten promenad från hallen. (Busshållplatsen är närmare än spårvagnen.)

PARKERING
Kör du bil så finns det betal-parkeringar både vid fotbollsplanerna och vid sidan om Serneke Arena. Det är betalning genom appen ”Parekering Göteborg” och zonen heter 4589 Kviberg Park (fotbollsplanerna) och 4677 Kviberg Kasernområde (längs med Marketenterivägen, vid arenenan.)
Cyklar du finns det cykelställ precis utanför Beach Centers entré.

 

Anmälan

Anmäl dig till den grupp du ska vara med i;
Klicka på NYBÖRJARE om du är inte har någon tidigare volleyboll- eller träningsvana.
Klicka på ERFAREN om du har tidigare (beach)volleyboll-vana, eller är vältränad med bra bollkänsla.

Vill du informera oss om något som rör din anmälan så kan du skriva in detta i sista steget, innan du klickar på ”Slutför och Bekräfta” , då fyller du i detta i rutan för Meddelande.

(För att kunna anmäla dig behöver du skapa ett konto. Detta gör du automatiskt när du klickar dig igenom anmälan och kommer till personuppgifter.)

Undrar du något eller behöver hjälp med anmälan?
Tveka inte att kontakta oss på kansliet:
telefon: 0733-28 19 00
mail: info@gbcbeach.com

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)