Boka bana
Bli medlem

Beach Clinic #1, 9-12/4

Anmälan stängd

Nu tar beachvolley-verksamheten i Kviberg nästa steg. Genom ett samarbete med Prioritet Serneke Arena och Kviberg Park Hotell erbjuds nu Beach Clinics som är ett träningskoncept där individen står i fokus.

Det finns många spelare i Sverige och runt om i Europa som söker ett färdigt träningskoncept. Kviberg kan med alla faciliteter erbjuda en utmärkt lösning för detta. Det är också en chans för klubbens spelare här att träffa andra spelare från runt om i Europa.

Martin Appelgren är Head Coach för Beach Clinic #1 som går av stapeln 9-12 april 2017:
-Vi har byggt ett team som kommer utveckla individen. Fokus ligger på den personliga utvecklingen och vi vill verkligen hjälpa spelare att nå nästa nivå. Spelare på alla nivåer är välkomna, från elit till nybörjare.

I lägret ingår allt från träningar och tävlingar till lunch, t-shirt och frukt.

Specialpris för medlemmar i träningsgrupp
GBC-medlemmar som är med i träningsgrupp VT-17 betalar endast 900 kr för detta läger. Övriga betalar fullpris 1990 kr och i detta pris ingår även hotellövernattning, frukost och middag.

OBS! Sista anmälan 26/3

Läs mer om konceptet Beach Clinics samt upplägg här:
Beach Clinics

Om du har några frågor, kontakta:
huvudtranare@gbcbeach.com 

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till en Beach Clinic #1 måste du ha ett konto på anmälningssidan och vara medlem i GBC samt aktiv i träningsgrupp/seriespel VT-17.

Det finns två betalningsmetoder, se nedan.

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

OBS!
* Anmälan och betalning ska vara genomförd senast 26/3. Platserna är begränsade så att anmäla sig i tid rekommenderas om man vill ha en plats.

* Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.

Anmälan stängd