Boka bana
Bli medlem

Martin Appelgren

IMG_8671Födelseår
1990

När började du spela beachvolley?
Började spela beach när jag var 19. En mycket kort inomhuskarriär innan det.

Meriter som spelare
Tvåsiffrigt antal segrar på Swedish Beach Tour, två Tourfinalguld, topp 4 Nevza, 5a WT 1 och 2 Star, spelat tre säsonger på World Tour. 

Meriter som tränare
Erfarenheter från länder över hela världen. Coachat alla nivåer från nybörjare till elit, junior till senior.

Vad man kan förvänta sig av att ha dig som tränare?
Jag kommer leverera genomtänkta träningar med ett tydligt syfte. Engagerar mig personligen och ger inte upp förrän jag uppnått förbättring hos de jag coachar. Brinner verkligen för denna sport och kommer ge 100 procent när jag är din tränare. 

Vad är du extra bra på att lära ut?
Kan lära ut samtliga moment i beachvolley men gillar armdrag och anfall extra mycket! 

Tider du kan vara tränare?
Anytime. Så länge jag inte tränar själv!

Vill du tillägga något?
Då jag rest mycket och sett hur man tränar beachvolley på många platser i världen har jag skapat mig en egen tränar- och träningsfilosofi som jag verkligen tror på. Jag har sett många olika metoder man kan träna beachvolley på, och tagit med mig det bästa från varje plats. Kan leverera högintensiva träningar om så önskas men också variera dem med kvalitativa pass med lite lägre intensitet. Var inte rädda för att säga om det är något speciellt ni vill träna på, så ordnar jag en träning för just det momentet. Det finns alltid ett fokus på när jag är tränare. T.ex: Idag ska vi bli bättre servmottagare. Då är det på servmottaget jag lägger största delen av mitt fokus. För mig kvittar det om du spelar på elitnivå eller vill ta dina första steg i sanden, går i lågstadiet eller är pensionär. Jag tycker att det är lika roligt att coacha alla nivåer och åldrar och har inga problem att anpassa mig till olika grupper. Kom som du är så kör vi!