Boka bana
Bli medlem

Träning Deep Dives VT23

Deep dives är enskilda träningspass som du kan anmäla dig till vecka för vecka. Det finns få platser till varje träningspass och notera att du behöver vara på rätt nivå för att anmäla dig.

Det finns två nivåer VT23: 

  • SBT 3* (fd. Challenger)
  • SBT 2* (fd. Open Svart)

Dagar, tränare och tema
Träningarna äger rum på onsdagar (18.00-19.30 / 19.30-21.00) under maj månad 2023 och träningen är utomhus. De flesta eller alla träningarna under VT23 kommer att vara mixade. Tränarna för dessa pass är några av våra bästa tränare i klubben.

Vid anmälan för varje träningspass kommuniceras vad som gäller – vem som är tränare, vilket tema som gäller för träningen osv. Det finns bara ett begränsat antal platser och för anmälan gäller först till kvarn. Har du anmält dig och betalat så är du med!

Syftet med träningsformen
Syftet med Deep Dives är att kunna erbjuda någon träningsform för en målgrupp som vi tror hamnar lite ”mellan stolarna” –  duktiga spelare som ligger någonstans mellan Elitspår och motionsgrupp. Det kan vara personer som av någon anledning inte har möjlighet att delta i vårt Elitspår men ändå håller en hög nivå eller nyblivna småbarnsföräldrar på hög träningsnivå som inte har möjlighet att anpassa livspusslet efter flera fasta träningspass i veckan.

Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)