Boka bana
Bli medlem

Sportlovsläger VT24

För att få lite extra träning under sportlovet anordnar vi ett sportlovsläger för juniorer. Under fyra dagar får du tränarledda pass och lunch på Beach Center.

Denna träning riktar sig till juniorer, främst födda 2004 till 2013, som har erfarenhet av beachvolley eller volleyboll. Är du nybörjare som vill testa på beachvolley så rekommenderar vi istället Sportlovs-prova-på.

OBS! Det kommer att bli luckor i schemat innan eller efter lunch så det är viktigt att ungdomarna kan klara sig själva under denna tiden, då vi inte kommer ha en ledare på plats som tar hand om dem.

* Datum: Tisdag 13/2 – Fredag 16/2
* Tränarledda pass varje dag
* Ett pass förmiddag, ett pass eftermiddag**
* Lunch varje dag
* Pris GBC-medlem: 800 kr, Ej medlem: 950 kr
* Sista anmälan Onsdag 7/2!

** Tiderna sätts efter sista anmälan. Tiderna kan också variera från dag till dag, beroende på hur många grupper det blir.

Anmälan och betalning

För att anmäla dig till träningslägret behöver du/ditt barn ett konto på anmälningssidan.

Skapa medlemskonto
Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett medlemskonto i barnets namn och med barnets personnummer, men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet). Om du inte har en alternativ mejladress kan du göra så här:

> Ta din egen mejladress och skriv in.
> Innan ”@-tecknet” skriver du +barnets namn
> Sedan fullföljer du adressen med @…
> Ex. info@gbcbeach.com skulle bli: info+pelle@gbcbeach.com
> Alla mejl som skickas till ditt barn kommer då att hamna i din inkorg. OBS! Vissa större företag med egna domäner kan ha e-postregler som gör att detta inte funkar, men de flesta domäner funkar (exempel på en adress som inte funkar: yahoo.com).


Viktigt information inför anmälan:

  • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och eventuella efteranmälningar tas in i mån av plats.
  • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
  • Önskar du/ditt barn träna ihop med någon kompis, ange detta i kommentarsfältet i anmälan.
Till anmälan

(Anmälan öppnas i ett nytt fönster)