Boka bana
Bli medlem

Seniorträning ST23

Anmälan stängd

Vill du se hur bra du kan bli, fila på tekniken eller bara träna för att hålla igång?

Seniorträningen riktar sig till dig som just nu spelar beachvolley på motionsnivå. Du kanske redan är en rutinerad spelare men vill fortsätta att utvecklas eller är relativt ny och vill ta dig vidare från nybörjarnivå? Nytt för i sommar är att du kan välja att träna 5 eller 10 veckor.

Våra duktiga coacher kommer att ge dig verktygen för att bli en bättre beachvolleyspelare anpassat efter den nivå du själv är på.

Som seniorspelare kan du välja att träna dam/herr tisdagar och/eller torsdagar eller mixed på måndagar. Vilken dag väljer du vid anmälan.

FAKTA SENIORTRÄNING

 • Period 1 (10 veckor): v. 24-34 (12 juni – 24 augusti 2023, OBS! Träningsuppehåll v. 31, 31/7-6/8)
 • Period 2 (5 veckor): v. 24-28 (12 juni – 13 juli 2023, OBS! Träning onsdag 21/6 istället för torsdag 22/6)
 • Period 3 (5 veckor): v. 29-34 (17 juli – 24 augusti 2023, OBS! Träningsuppehåll v. 31, 31/7-6/8)
 • Träningsdag:
  – Måndag (mixed)
  – Tisdag (dam/herr)
  – Torsdag (dam/herr)
 • Nivå: Alla nivåer förutom nybörjare och elit
 • Pris (5 veckor): 700 kr/träningsgrupp (1,5 h/v)
 • Pris (10 veckor): 1200 kr/träningsgrupp (1,5 h/v)
 • Sista anmälningsdatum: Söndag 28/5

 

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031-47 52 82 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Tider & Gruppindelning

Träningarna pågår i 5-10 veckor under sommaren. Träningstiderna är 18.00-19.30 alt. 19.30-21.00. Schemat spikas efter att vi har fått in alla anmälningar.

Du som har anmält dig till period 1 (10 veckor) eller period 3 (sista 5 veckorna) får reda på vilken grupp du tillhör när vi närmar oss starten av denna period. Vi kommer, i mån av plats, att ta in efteranmälningar till denna period och släpper därför inte grupperna förrän någon vecka innan träningen för andra 5 veckors-perioden startar.  

Gruppindelning
Indelning av grupperna sker främst med hjälp av GBC-ranking, som baseras på seriespelsranking. I vissa fall, då det står och väger mellan två spelare, tar vi även med tränarutlåtanden och tidigare meriter. Vi vill understryka betydelsen av att spela vårt seriespel för att möjliggöra en mer rättvis indelning av grupperna. Om du inte har tränat hos oss de senaste åren eller alls är vi tacksamma om du kan beskriva dina meriter kortfattat i kommentarsfältet i din anmälan.

Läs mer om hur gruppindelningen går till under TRÄNINGSREGLER.

Var tydlig med dina önskemål vid anmälan
Var noga med att skilja på ”måsten” och önskemål i din anmälan. Uppger du ”måsten” i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. När vi väl gjort gruppindelningarna är det svårt att ändra så var därför noga med att skilja på vad som är just önskemål och vad som är ett måste i kommentaren. Vi strävar alltid efter att få grupperna så jämna som möjligt nivåmässigt. Att önska någon kompis som är på samma nivå är okej, men MAX tre kompisar. Ju fler önskemål du har, desto svårare blir det för oss att tillgodose dem, rangordna i så fall önskemålen.

Praktisk info

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan de lägre träningsgrupperna flyttas in till medlemshallen ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt dåligt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om så önskas. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Träningsregler

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

Anmälan och betalning

Pris Måndag/Tisdag/Torsdag (10 veckor): 1200 kr (1,5 h/v)
Pris Måndag/Tisdag/Torsdag (5 veckor)
: 700 kr (1,5 h/v)

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Viktigt information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och skulle det bli fullt så är det de som anmält sig sist som stryks från träningen.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Skilj på ”måsten” och önskemål i din anmälan. Uppger du ”måsten” i din anmälan som vi inte kan uppfylla är det troligt att du inte kommer med i träningsgruppen. Var därför noga med att skilja på vad som är just önskemål och vad som är ett måste i kommentaren.
 • Vid anmälan efter anmälningstiden gått ut tillkommer en administrativ avgift om 200 kr.

Betalningsmetoder

Det finns två betalningsmetoder för träningsavgiften, se nedan.

1. BETALKORT
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

2. VÄRDEKORT
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Anmälan stängd