Boka bana
Bli medlem

Juniorträning ST23

Anmälan stängd

GBC har en stor juniorverksamhet med juniorer från 3 till 20 år. Hos oss kan man träna både om man är nybörjare eller har spelat tidigare. Vår juniorverksamhet fokuserar på glädjen i sporten framför prestationen och för oss är det viktigast att man som junior tycker det är roligt att komma till sin träning. För de äldre juniorer som har ambition och vilja att utvecklas vidare finns det möjlighet att söka sig till någon av våra satsande grupper.

FAKTA SOMMARTRÄNING JUNIOR

 • Period: 13 juni – 24 augusti 2023
 • Avvikande träningstider:
  – Träning onsdag 21/6 istället för torsdag 22/6 p.g.a. midsommar
  – Träningsuppehåll 31/7-6/8 (v.31) p.g.a. SM-veckan
 • Träningsdag: Tisdag och/eller Torsdag
 • Nivå: Alla nivåer, på sommaren från 6 år
 • Pris tisdag (1 h/v):  300 kr
 • Pris torsdag (1,5 h/v): 450 kr
 • Sista anmälningsdatum: Söndag 28/5

 

Har du frågor som inte besvaras av nedanstående information eller under Träningsregler på hemsidan är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gbcbeach.com eller på 031 475282 (dagtid vardagar). Vi besvarar dina frågor så fort vi kan.

Viktigt att du läser igenom nedanstående information innan anmälan.

Upplägg & Tider

Äldre juniorer delas i regel in i flickor eller pojkar. Yngre juniorer tränar i mixade grupper.
Träningarna pågår i 10 veckor, med följande träningstider:

Tisdagar 17.00-18.00
Torsdagar 16.30-18.00

Gruppindelning

Juniorträning Sommar är en träningsgrupp för dig som är mellan 6 och 20 år. Alla som anmält sig kommer att delas in i olika grupper sorterade på ålder och nivå. Har du (eller ditt barn) t.ex. spelat volleyboll innan så ska du ange detta i anmälan. Du kan naturligtvis anmäla dig även om du inte har spelat beachvolley eller volleyboll tidigare. Du behöver heller inte ha en spelpartner för att vara med i en träningsgrupp, men om du vill träna med någon särskild måste detta framgå i anmälan.

Praktisk info

Sommarens träningar utövas framförallt på Rivieran, Beach Centers grymma utomhusbanor med närhet till omklädningsrum, restaurang, kiosk m.m. Om vi får in riktigt många anmälningar till sommarens träningar kan träningsgrupperna flyttas in till medlemshallen ett antal träningar under sommaren. Detta kommer i så fall att ske på ett rullande schema med minimalt antal inomhusträningar under sommarens gång. Skulle det vara riktigt dåligt väder kan tränaren välja att flytta in även andra grupper om så önskas. Detta naturligtvis i mån av plats i hallen.

Träningsregler

När du anmäler dig till en träningsgrupp förbinder du dig till att följa våra TRÄNINGSREGLER.

Alla träningsgrupper ska avsätta de sista 5 minuterna till banvård. Banan ska krattas och bollarna ska samlas ihop i bollkorgen och om ni är sista träningsgruppen så ska bollarna tas in. OBS! Glöm inte bollar som ev. flugit utanför staketet.

Prova-på innan sista anmälan

Vi kommer att ha Prova-på innan anmälan för sommarens träningar stänger, både för seniorer och juniorer. Välkommen hit om du är ny och vill testa lite innan du anmäler dig till sommarens Nybörjarträning/Juniorträning.

Datum för prova-på:
Onsdag 17/5: 18.00-19.00
Söndag 21/5: 12.00-13.00, 13.00-14.00
Måndag 22/5: 17.00-18.00

Läs mer och anmäl dig här

Anmälan och betalning

 • Pris tisdag (1 h/v):  300 kr
 • Pris torsdag (1,5 h/v): 450 kr

För att anmäla dig till en träningsgrupp behöver du/ditt barn ett giltigt medlemskap i GBC. Det skaffar du HÄR.

Skapa medlemskonto
Om du som förälder ska anmäla ditt barn ska du skapa ett medlemskonto i barnets namn (med barnets personnummer) men sedan använder du dina egna kontaktuppgifter. Notera att en mejladress endast kan finnas på ett konto i systemet (eftersom mejladressen är användarnamnet). Om du inte har en alternativ mejladress kan du göra så här:

 • Ta din egen mejladress och skriv in.
 •  Innan ”@-tecknet” skriver du +barnets namn
 •  Sedan fullföljer du adressen med @…
 •  Ex. info@gbcbeach.com skulle bli: info+pelle@gbcbeach.com
 •  Alla mejl som skickas till ditt barn kommer då att hamna i din inkorg. OBS! Vissa större företag med egna domäner kan ha e-postregler som gör att detta inte funkar, men de flesta domäner funkar.

Viktigt information inför anmälan:

 • Anmälan och betalning ska vara genomförd innan sista anmälningsdatum. Platserna är begränsade och eventuella efteranmälningar tas in i mån av plats.
 • Tänk på att din anmälan inte registreras förrän betalningen med kort eller värdekort är genomförd.
 • Önskar du/ditt barn träna ihop med någon kompis, ange detta när du gör anmälan.
 • Anmälan görs på nytt inför varje ny termin (höst, vår, sommar).

Betalningsmetoder

Det finns två betalningsmetoder för träningsavgiften:

Betalningsmodell 1: Betalkort
Betalning sker med betalkorten Visa eller Mastercard.

Betalningsmodell 2: Värdekort
Värdekort = Klubbpoäng. Värdekortsnumret ser du under Medlemskap när du är inloggad på ditt konto på anmälningssidan. Använd detta nummer som betalningsreferens. OBS! Du måste ha täckning för hela summan med poäng för att kunna använda detta betalningsalternativ.

Anmälan stängd