Boka bana
Bli medlem

Ny tränare

Är du ny tränare i GBC? Här är en beskrivning om hur du så snabbt som möjligt ska hitta in i tränarrollen och vad det är som gäller när du är tränare hos oss på GBC.

Reservtränare – När du är tränare är du alltid ansvarig för att det finns en tränare vid träningstillfället. Det första du borde göra är att gå med i facebook gruppen ”Beachgruppen, för tränare”, där kan du försöka hitta reservtränare till din träningsgrupp fall du inte skulle kunna delta vid en träning. Där kan du också lätt hitta andra träningar som saknar tränare.

Uniform – När du är tränare måste du alltid ha på dig din tränartröja! Inga undantag, om du har glömt din tröja kan du få låna en i receptionen.

Trainers lounge – Här serveras kaffe/te, frukt, mackor m.m. Tänk på att du måste ha på dig tränartröja samt skor. Vi alla hjälps åt att hålla koll på att Trainers lounge sköts snyggt. Det är en stor kostnad för föreningen och därför är det viktigt att alla respekterar reglerna och använder SUNT FÖRNUFT. Exempel: Det är skillnad på att ta med en frukt ner för att man har bråttom jämfört med att först äta fyra mackor och sedan ta två frukter i väskan. Endast i undantagsfall tar vi med oss ner till hallen.

Nivå – Du som tränare är ansvarig för att det är bra nivå i gruppen, om det är någon som behöver byta grupp pratar du med tränaren för gruppen över/under och ser till så att alla är överens innan något byte sker. När bytet är genomfört meddelar du oss snarast genom att skicka ett mejl till info@gbcbeach.com.
OBS! Förflyttningar mellan grupper gäller inte Elit och Utmanargrupper. Beslut i dessa grupper fattas centralt av huvudtränaren med flera.

Betalning – Efter att terminen är slut så måste du redovisa dina tränartimmar, därför är det väldigt viktigt att du håller koll på hur många timmar du varit tränare under terminen. För att redovisa dessa timmar trycker du på ”Tränarredovisning – formulär” till vänster på sidan.
OBS. Detta gäller bara dina egna tränartimmar, när du varit reservtränare så skall du fylla i detta i ”Reservtränare – formulär” istället.