Boka bana
Bli medlem

Arkiv för april, 2020

Information om träningsverksamheten de sista 5 veckorna

Medlemmar i träningsgrupp samt seriespel se hit!

Poängen i seriespelet frys även för period 4

Samma upplägg som var under period 3 kommer att gälla även i period fyra. Däremot så är det som vanligt att den sista perioden kommer att spelas utomhus, läs mer om det HÄR

Även ni som inte spelar i serie Elit-3 kan ha fått eran bana flyttad, samma tid gäller fortfarande.

Schema träningar VT-20 – Sista 5-veckorna inne
Schema träningar VT-20 – Sista 5-veckorna UTE(Rivieran)

 

Boka ut gruppens träningar

När en grupp vill boka ut sin träning utomhus så gäller följande: WT, elit och utmanargrupper kan boka ut sin träning permanent för resten av terminen genom att mejla detta till info@gbcbeach.com.

Resterande grupper kan boka ut sin träning på plats i receptionen tidigast en timma innan träningen startar, förutsatt att samtliga i gruppen vill träna ute. Alltså – om träningen börjar 18.00 kan man tidigast infinna sig vid receptionen och boka ut gruppens träning 17.00 samma dag.

 

 

Sista seriespelsperioden – tider/banor

Vi närmar oss sista seriespelsperioden för vårterminen och här följer lite information om vad som gäller. Sista seriespelsperioden startar 4/5 och slutar 7/6. Poängen är frysta även denna omgång!

(mer…)

Träning under träningsuppehållet

Denna nyhet kom aldrig upp på hemsidan förra veckan, utan bara på facebook. Vi ber om ursäkt och förståelse då det är lite stökiga tider för oss, inte bara i landet och världen utan även på kansliet. /Johanna

Hej GBC-medlemmar i träningsgrupp,
nästa vecka (vecka 18) är det egentligen planerat träningsuppehåll men vi känner att vi vill ge tillbaka till er då vi vet att våren varit väldigt stökig.
Vi har bokat upp Ipanema (bana 11-16) enligt schemat som är bifogat i bilderna. Vår tanke är att man får fritt spel utan tränare på den tiden och banan där ens vanliga träning normalt ligger. På vissa tider har det skett lite modifieringar men inget större och tiden är den samma.
På alla rutor där det står GBC är det fritt fram att spela för alla GBC-medlemmar i träningsgrupp med restriktion på att man tar hänsyn åt varandra och inte roffar åt sig alla banor utan delar med sig om det blir många, men det löser vi #GBCfamiljen

Har ni frågor eller förslag så hör av er till info@gbcbeach.com

Förtydligande detta gäller bara vecka 18, 27/4 – 3/5

Schema träningar VT-20 EXTRA PASS CORONA – Schema VT-20

After Beach 17/4 inställd

Vi har tagit beslutet att ställa in After Beachen på fredag den 17/4 p.g.a. rådande Coronasituation.

De som är anmälda kommer att meddelas och få återbetalt anmälningsavgiften.

 

/GBC Kansli

Kom ihåg påsk-uppehållet!

Du har väl inte glömt att det är träningsuppehåll i en vecka nu, tisdag 7/4-måndag 13/4? Dvs att damernas seriespel körs idag, men herrarna får vänta till nästa vecka. Uppehållet berör samtliga träningsgrupper, men hallen är öppen och solen ska lysa så det är perfekt läge att dra ihop lite kompisar och hälsa våren välkommen med lite utomhus-lir! 😀 Nu är alla banorna fixade och fina då massa goa medlemmar grävt, plockat stenar och krattat hela Rivieran.